Bankomaty GE Money Bank nabízí odměnu 2 tisíce korun na úvěrové produkty


24. 05. 2012  13:28     tz     komentáře (0)

Na všech bankomatech GE Money Bank mohou noví klienti získat odměnu 2 tisíce korun při sjednání Expres půjčky nebo Konsolidace půjček. Po vložení karty a zadání PIN kódu si vytisknou slevový kupón, který lze uplatnit na kterékoliv pobočce GE Money Bank. Při uzavření smlouvy o Expres půjčce nebo Konsolidaci půjček pak získají jednorázovou odměnu 2 tisíce korun na svůj běžný účet. Akční nabídka na bankomatech GE Money Bank trvá až do 30. června 2012.





„Bankomaty jsou důležitou součástí naší prodejní sítě a komunikace se zákazníky. Letos v květnu jsme například díky novému designu obrazovek a přehlednější navigaci zkrátili průměrnou dobu transakce o 20 %,“ říká Alice Škývarová, manažerka rozvoje bankomatů GE Money Bank, a dodává: „Současná nabídka v podobě odměny 2 tisíce korun na sjednání Expres půjčky nebo Konsolidace půjček je zaměřená na nové klienty a věříme, že bude stejně úspěšná jako podobné akce v minulosti.“

 

Akční nabídka na sjednání Expres půjčky nebo Konsolidace půjček se novým klientům zobrazí na bankomatu GE Money Bank hned po vložení karty a zadání PIN kódu. Klient si v případě zájmu může vytisknout speciální slevový kupón s detailním popisem nabídky. Tento poukaz má platnost 14 dní od vytištění a lze jej uplatnit na každé pobočce GE Money Bank.  

  Rychlejší transakce na bankomatech

GE Money Bank disponuje čtvrtou nejširší bankomatovou sítí v ČR, která uživatelům nabízí mimo klasických funkcí také například zadání příkazu k úhradě nebo zjištění zůstatku na běžném účtu či kreditní kartě. Přes bankomaty GE Money Bank mohou klienti banky využít službu Infolimit a jednoduše zjistit, zda a kolik si mohou půjčit. V květnu letošního roku GE Money Bank také zrychlila provádění transakcí na bankomatech a představila řadu dalších vylepšení.

 

Přehled vylepšení na bankomatech GE Money Bank

·      Automatické rozpoznání jazyka, které uživatelům ušetří jeden krok

·      Celkové sjednocení grafiky a textů zjednodušuje uživatelům navigaci

·      Zvýraznění nejpoužívanějších tlačítek zelenou barvou pro rychlejší orientaci

·      Nové nápovědy a informační hlášky popisující dění na bankomatu zlepšují přehled uživatele

·      Úpravy proběhly ve všech jazycích bankomatů GE Money Bank: v češtině, angličtině, němčině i francouzštině

 

V České republice je GE Money Bank třetí největší bankou, co se týče velikosti pobočkové sítě. Klientům je k dispozici 254 obchodních míst a 690 bankomatů, včetně 20 depozitních. Kontakty na všechny pobočky i bankomaty najdou zájemci na www.gemoney.cz/kontakty.



Bankomaty GE Money Bank nabízí odměnu 2 tisíce korun na úvěrové produkty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15726394320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více