Bankomaty RB umožňují volbu hodnoty bankovek


31. 01. 2013  16:00     tz     komentáře (0)

Při výběru hotovosti z bankomatů Raiffeisenbank si klienti nově mohou vybrat, v jakých nominálních hodnotách budou výběr realizovat. Bankomaty rovněž klienty upozorní na konec platnosti jejich platební karty a cizincům zjednoduší přepočet hodnoty výběru na jejich domácí měnu.

Bankomaty RB umožňují volbu hodnoty bankovek




Raiffeisenbank od tohoto týdne umožňuje klientům, aby si při výběru hotovosti z bankomatu vybrali nominální hodnoty bankovek, které jim má bankomat vydat. „V naší strategii prémiové banky se řídíme tím, že chceme klientům nabízet nadstandardní kvalitu služeb a zároveň nasloucháme přáním zákazníků. Z našich průzkumů vyplývá, že o tuto službu klienti mají zájem, proto jsme se rozhodli urychlit její spuštění,“ uvedl výkonný ředitel Raiffeisenbank pro retailové bankovnictví Jiří Čapek.
Klient si tedy při výběru hotovosti z bankomatu může buď nechat vydat hotovost jako doposud nebo si zvolí výběr nominálních hodnot, kombinovat lze bankovky v  hodnotách 200 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč. S volbou nominální hodnoty není spojen žádný poplatek, služba je zdarma. Z celkových 150 bankomatů banky tuto službu momentálně nabízí 121 bankomatů.
Bankomaty Raiffeisenbank rovněž nově uvádějí detailnější informace o konci platnosti platební karty. V posledním měsíci platnosti karty se tedy klientovi při použití karty v bankomatu vždy objeví obrazovka upozorňující na blížící se konec platnosti s tím, že bude uveden přesný počet dnů zbývajících do platnosti karty.
Poslední novinku využijí především zahraniční občané využívající bankomaty Raiffeisenbank. Při výběru hotovosti se jim zobrazí ekvivalent vybírané částky ve měně, v které je účet veden.



Bankomaty RB umožňují volbu hodnoty bankovek

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16520901712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více