Banky konečně začaly nabízet jednoduché spořicí účty s vysokým úrokem


26. 02. 2008  17:33     Finanční poradce     komentáře (0)

Každý dobrý poradce svému klientovi radí, aby nenechával volné peněžní prostředky jen tak ležet na běžném účtu.





Každý dobrý poradce svému klientovi radí, aby nenechával volné peněžní prostředky jen tak ležet na běžném účtu. Ne každý klient ale chce nebo může spořit tak, že má peníze dlouhodobě vázány. V případě neočekávané situace pak klient ocení, že se ke svým úsporám dostane rychle a bez zbytečných poplatků nebo dokonce sankcí. A kde najít vhodný produkt, který umožní rychlý přístup k úsporám a zároveň se peníze dobře zhodnotí?
Boj o vklady klientů se mezi bankami přiostřuje a díky tomu se objevují zajímavé nabídky. Mezi ně patří klasický spořicí účet BAWAG Bank s vysokým úrokem 3,5 % p.a., který banka připíše měsíčně! Peníze jsou navíc kdykoliv k dispozici, není tam žádná výpovědní lhůta. Pokud váš klient rychle potřebuje své peníze zpět, do druhého dne je má. Bez poplatku. Tento typ spořicího účtu je ideálním řešením pro lidi, kteří chtějí spořit, ale přitom mít peníze kdykoli k dispozici.

SPOŘTE CHYTŘE A NEPLAŤTE POPLATKY

BAWAG spořicí účet s vysokým úrokem 3,5 % p.a. je zajímavou alternativou. Úrok je navíc od ostatních bank připisován měsíčně, což je další příjemná novinka. Jednou z mnoha výhod, kromě vysokého úroku a přístupu k penězům kdykoliv, je bezplatné založení, vedení a případné zrušení účtu.
Dále zadarmo je internetové bankovnictví, všechny příchozí transakce, zřízení jednoho trvalého příkazu, vkládání hotovosti a i zasílání čtvrtletního nebo ročního výpisu z účtu (podle výběru klienta). A že klient nemá u této banky vedený ještě žádný účet, ani ten běžný?
To vůbec nevadí, zkrátka bude mít zde zatím jen spořicí účet a když se mu časem její služby zalíbí, třeba v ní časem zakotví i s běžným účtem.

JAK ZALOŽIT SPOŘICÍ ÚČET? JEDNODUŠE!

 

Spořicí účet u BAWAG Bank je možné si založit velmi jednoduše. Pokud je klientovi 18 let, má platné dva doklady totožnosti a vlastní 500 Kč na minimální vklad, může začít. Stačí vyplnit on line žádost na www.bawag.cz nebo kdykoli zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800. Do několika pracovních dní poštou přijde uvítací balíček se všemi potřebnými dokumenty. Po podepsání smlouvy a po jejím vrácení bance je účet zřízen a klient jej můžete začít používat, tj. může začít spořit. Účet je možné si také zřídit na jakékoli pobočce banky. Na některých pobočkách je možné si zřídit účet i o víkendu (například ve vybraných prodejnách Billa nebo v pražském Palladiu), což je velká výhoda pro ty, kteří to během týdne do banky nestihnou. Účet je veden pouze v českých korunách.



Banky konečně začaly nabízet jednoduché spořicí účty s vysokým úrokem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15692204912

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více