Barbara Hartmannová výkonnou ředitelkou právního útvaru ČSOB


04. 07. 2019  00:38          komentáře (0)

Barbara Hartmannová bude od 1. července v pozici Head of Legal zodpovědná za právní oblast v ČSOB. Přesune se tak z pozice ředitelky právního útvaru v ČMSS, ve kterém pracuje od roku 2017. Předtím pracovala také ve skupině ČSOB. Od roku 2015 vedla útvar Legal, Risk & Compliance v ČSOB Penzijní společnosti. Před nástupem do skupiny ČSOB pracovala osm let ve finanční skupině České spořitelny.

Barbara Hartmannová výkonnou ředitelkou právního útvaru ČSOB




„Barbara je v oblastech Legal, Risk a Compliance obrovským profesionálem. Mám velkou radost z toho, že právě Barbara, která již prošla několika podobnými pozicemi v rámci skupiny, a zná velmi dobře jednotlivé procesy, bude nyní zaštitovat oblast Legal v rámci celé ČSOB. Přeji jí, aby pokračovala ve své úspěšné profesní dráze v naší skupině ku prospěchu všech jejích klientů a zaměstnanců,“ sdělil Petr Hutla, člen představenstva ČSOB, zodpovědný za oblast Řízení úvěrů. 

Barbara vystudovala 3. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor Všeobecné lékařství. Poté pokračovala ve studiu na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde studovala Fakultu podnikohospodářskou, obor Podniková ekonomika. Barbara také úspěšně vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Obor, ve kterém se profesně pohybuje řadu let. 



Barbara Hartmannová výkonnou ředitelkou právního útvaru ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16152718736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více