Buřinka má dva nové členy představenstva:
Moniku Laušmanovou a Ondřeje Čtvrtečku


10. 04. 2018  21:53          komentáře (0)

Hned dvě nové posily má představenstvo Stavební spořitelny České spořitelny. První z nich  a zároveň místopředsedkyní představenstva je RNDr. Monika Laušmanová CSc., která se nově ujala řízení divize Rizika a provoz. Druhým členem odpovědným za divizi Obchod je Mgr. Bc. Ondřej Čtvrtečka. Představenstvo i nadále povede Ing. Jiří Plíšek, MBA.

Buřinka má dva nové členy představenstva:   Moniku Laušmanovou a Ondřeje Čtvrtečku




 Foto_Monika LausmanovaMonika Laušmanová je uznávanou specialistkou na oblast řízení rizik. Ve skupině Erste působí od roku 1998, kdy nastoupila jako risk manažerka do Erste Bank CZ.

V roce 2000 přešla do České spořitelny, kde až do konce roku 2017 řídila útvar Strategického řízení rizik. V současné době zastává také pozici předsedkyně Komise pro bankovní regulaci České bankovní asociace. Mimo to se věnuje i přednáškové činnosti na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a v dalších vzdělávacích institucích.

 Foto_Ondrej Ctvrtecka Ondřej Čtvrtečka přichází do Buřinky z České spořitelny, kam nastoupil před jedenácti lety. Během své praxe získal bohaté obchodní zkušenosti v pobočkové síti, v posledních letech pak odpovídal za řízení rizik nezajištěných retailových úvěrů.

„Velmi se těším na novou krev a energii, kterou tito členové do představenstva vnesou. Jejich znalosti a bohaté zkušenosti z bankovnictví budou velkým přínosem a věřím, že Monika a Ondřej pozici Buřinky na trhu ještě více posílí. Přitom je na čem stavět. V posledním roce jsme uzavřeli již třímiliontou smlouvu o stavebním spoření, náš Úvěr od Buřinky získal podruhé v řadě ocenění Zlatá koruna a meziročně jsme zvýšili zisk o téměř 15 %,“ uvedl Jiří Plíšek, předseda představenstva Buřinky.


 



Buřinka má dva nové členy představenstva: Moniku Laušmanovou a Ondřeje Čtvrtečku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16385328992

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více