Cena veřejnosti v soutěži Zlatá koruna počtvrté pro Internet Banku od GE Money Bank


22. 05. 2012  07:54     TZ     komentáře (0)

Internet Banka od GE Money Bank již počtvrté v řadě získala prestižní Cenu veřejnosti v soutěži Zlatá koruna 2012. Oblibu si získala u 780 tisíc klientů banky, kteří ji využívají průměrně 7 x za měsíc. Roste také zájem o mobilní aplikace pro přístup do Internet Banky. Svůj účet nyní ovládá pomocí chytrého telefonu asi 15 tisíc zákazníků GE Money Bank. Další vylepšení funkcí chystá banka pro majitele kreditních karet, kterým nabídne zpřehlednění útrat a splácení.





„Velice si vážíme důvěry našich klientů, kteří hlasovali pro naši Internet Banku a již počtvrté v řadě ji tak posunuli na první místo v Ceně veřejnosti. Úspěchu si ceníme o to více, že jsme obhájili naše prvenství ve velmi konkurenčním prostředí nových hráčů, kteří se na internet specializují,“ uvedl k ocenění Ladislav Seifrt, ředitel alternativních distribučních kanálů GE Money Bank. „Naši přední pozici na poli internetového bankovnictví posilujeme neustálými inovacemi. V prosinci jsme představili aplikace pro chytré telefony a další novinku nabídneme majitelům kreditních karet, pro které vytváříme v Internet Bance speciální sekci. Ta jim zajistí dokonalý přehled o útratách,“ dodává Ladislav Seifrt.

 

Jako další novinku připravuje GE Money Bank výrazné zpřehlednění používání kreditních karet. Klienti si tak v Internet Bance jednoduše najdou detailní informace o všech platbách těmito kartami a to včetně automatického třídění jednotlivých položek, díky němuž okamžitě uvidí, za co utrácí. Zajímavou možností budou také SMS zprávy upozorňující na konec bezúročného období. Vylepšení se bude týkat i zákazníků, kteří mají pouze kreditní kartu (k používání Internet Banky nemusí mít běžný účet).

 

Zájem o internetové bankovnictví roste

Počet uživatelů Internet Banky od GE Money Bank meziročně vzrostl o více než 34 % na dubnových téměř 780 tisíc klientů (data nově zahrnují i majitele kreditních karet s přístupem do Internet Banky). O uživatelsky přívětivém prostředí tohoto nástroje svědčí také to, že nejstaršímu přihlášenému klientovi bylo 99 let a nejmladšímu pouhých 10. Posun v chování Čechů je vidět rovněž na rostoucím zájmu o elektronické výpisy – přehled o svém účtu si takto nechává zasílat již 42 % klientů GE Money Bank.

 

Komplexní služby Internet Banky

Vedle obvyklých funkcí si mohou uživatelé přímo v Internet Bance zažádat o celou řadu služeb (například o Expres půjčku, kreditní kartu, navýšení kontokorentního úvěru, spořicí účet, termínovaný vklad nebo Účet pravidelného spoření). Předností Internet Banky je i možnost nastavení si platebních limitů na kartě nebo povolení či zakázání internetových transakcí. Součástí online nástroje GE Money Bank k ovládání účtu je také jedinečná aplikace správy osobních financí GE Money Manager. Díky ní mohou zákazníci banky jednoduše a efektivně řídit a plánovat své finance. Na základě zadaných údajů získají v grafech a tabulkách přehledné výsledky svého hospodaření, ať již za uplynulé časové období, nebo výhledově do budoucnosti.

 

Internet Banka také v mobilu

Na cestách mohou klienti GE Money Bank snadno spravovat své finance díky aplikaci pro mobilní přístup do Internet Banky. V ní si mohou zjistit zůstatek, zobrazit historii transakcí, odeslat platbu, dobít předplacenou kartu mobilního operátora, změnit limit na platební kartě, zapnout nebo vypnout ji pro internetové transakce. V aplikaci najdou ale také prezentaci banky s možností vyhledání pobočky či bankomatu pomocí GPS navigace. Zjistit si mohou rovněž aktuální kurzy měn, splátku spotřebitelského úvěru nebo si snadno sjednají schůzku s osobním bankéřem. Navíc rady a kontakty pro nouzové situace jsou v aplikaci dostupné i bez připojení na internet. Aktivních uživatelů Internet Banky v mobilu má GE Money Bank již téměř 15 tisíc.

 

Kromě oceněného online nástroje k ovládání účtu mohou zákazníci GE Money Bank využívat její široké sítě 254 obchodních míst a 690 bankomatů po celé ČR.



Cena veřejnosti v soutěži Zlatá koruna počtvrté pro Internet Banku od GE Money Bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16389908784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více