Citibank byla časopisem Global Finance oceněna jako nejlepší korporátní/institucionální internetová banka


22. 08. 2012  21:39     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc v České republice a na Slovensku získala první cenu v kategorii „Nejlepší korporátní internetová banka“ v prestižní soutěži časopisu Global Finance “World’s Best Internet Banks 2012”. Prestižní ocenění bylo uděleno Citibank i v dalších šesti zemích regionu střední a východní Evropy včetně Maďarska, Rumunska, Bulharska, Ukrajiny, Ruska a Kazachstánu.





Citi je rovněž regionálním vítězem v kategoriích „Nejlepší služby správy investic”, „Nejlepší on-line správa hotovosti”, „Nejlepší design webových stránek”, „Nejlepší integrovaná stránka korporátní banky”, „Nejlepší iniciativa informační bezpečnosti” a v podkategorii „Nejlepší sociální sítě”.

 

„Výsledky soutěže časopisu Global Finance pro rok 2012 přicházejí v době, kdy Citibank slaví 200leté výročí svého založení, a my tak máme příležitost poohlédnout se za našimi úspěchy v minulosti a zároveň se připravit na roky nadcházející. Ocenění, která Citibank v soutěži získala, opětovně potvrzují silnou pozici banky v oblasti inovací a motivují nás i nadále se soustředit na kvalitu služeb poskytovaných našim klientům, stejně jako investovat do nejlepších technologií, jež usnadní našim klientům život,“ říká Eva Chaloupková, ředitelka vnějších vztahů Citibank v České republice a na Slovensku.

 .

Vítěze soutěže volila nezávislá porota složená mj. i z editorů časopisu Global Finance a hodnocena byla kritéria jako strategie k oslovení klientů na internetu, šíře produktového portfolia, úspěšnost v získávání klientů prostřednictvím nabídek inzerovaných na webových stránkách banky nebo design webových stránek a jejich funkcionalita.

   

Kompletní seznam udělených cen a vítězů v jednotlivých regionech je k dispozici na www.gfmag.com.



Citibank byla časopisem Global Finance oceněna jako nejlepší korporátní/institucionální internetová banka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15619664896

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více