ČMSS vylepšuje úvěry:
až milion bez zajištění a bez poplatku


23. 05. 2019  19:50          komentáře (0)

Českomoravská stavební spořitelna od tohoto týdne zjednodušila a vylepšila nabídku svých meziúvěrů. Maximální možná výše nezajištěného úvěru roste na jeden milion korun, nezajištěné meziúvěry budou rovněž bez poplatku za poskytnutí. Dochází také ke zjednodušení nabídky tak, aby klient nemusel složitě vybírat mezi jednotlivými druhy meziúvěrů.

ČMSS vylepšuje úvěry: až milion bez zajištění a bez poplatku




ČMSS tento týden výrazně vylepšila svou nabídku nezajištěných meziúvěrů. Klienti nově mohou získat nezajištěný úvěr až do výše 1 milionu korun, zatímco doposud to bylo 900 tisíc Kč. „Tento typ úvěrů klienti využívají především na rekonstrukce a modernizace. Navýšení částky řadě z nich umožní kompletní rekonstrukci domu či bytu, aniž by museli řešit zástavu nemovitostí. Samozřejmě rádi poskytneme i úvěry v řádu jednotek či desítek milionů korun, těmto klientům nabídneme možnost financování se zástavou nemovitosti,“ uvedl člen představenstva ČMSS Jochen Maier.

Dochází rovněž ke sjednocení nabídky nezajištěných meziúvěrů. Dosavadní čtyři varianty úvěru jsou sjednoceny do jednoho nového úvěru Kredit. Ten bude nabízen bez poplatku za poskytnutí meziúvěru a s minimální úrokovou sazbou 4,1 %. Doposud činil poplatek za poskytnutí až 1 % z výše úvěru. „Nezajištěné úvěry jsou pro rekonstrukce první volbou, oproti spotřebitelským úvěrům jsou totiž zhruba o polovinu levnější. Teď klienti ještě ušetří několik tisíc korun za zrušený poplatek za poskytnutí úvěru,“ dodal Jochen Maier.

U zajištěných meziúvěrů ČMSS rovněž sloučila dosavadní nabídku do jednoho meziúvěru Topkredit, který lze získat s úrokovou sazbou 2,34 %. „Úvěry od stavebních spořitelen jsou v posledních měsících levnější než hypotéky, při průměrném úvěru mohou klienti měsíčněna splátkách ušetřit několik set korun. Nejnižší sazbu mohou přitom získat nejen naši klienti, ale i zájemci o refinancování z jiných bank,“ uzavřel Jochen Maier. Kromě dosavadních fixací nově ČMSS u zajištěných meziúvěrů nabízí i fixaci na 10 let.

Kromě zvýhodnění produktové nabídky se ČMSS zaměřuje i na jednodušší a rychlejší průběh vyřízení úvěru. Spustila proto automatický proces zjišťování bonity klienta, který se tak během několika minut dozví, za jakých podmínek a jak velký úvěr může získat.


ČMSS je největší českou stavební spořitelnou a jedním z největších poskytovatelů úvěrů na bydlení v ČR. V loňském roce zvýšila objem poskytnutých úvěrů o 28 procent na 28,5 miliardy korun.



ČMSS vylepšuje úvěry: až milion bez zajištění a bez poplatku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12492179488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více