Co všechno vám může provést banka? Budete se divit!


08. 11. 2021  09:46     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Lidé kritizují absurdní postupy bank, které poškozují neodůvodněně jejich klienty. Současně také stále kritizují absurdní bankovní poplatky. Své názory vyjadřují v anketách na serveru BankovniPoplatky.cz. V první anketě vybírají lidé absurdní bankovní postupy, a v druhé pak nejabsurdnější bankovní poplatky.

 

Co všechno vám může provést banka? Budete se divit!




Absurdní bankovní procesy a kroky? Zatím vede výpověď bankovních služeb při neaktualizaci údajů

V anketě zatím průběžně vede absurdní bankovní proces, který vede k jednostranné výpovědi či omezení bankovních služeb jen proto, že si klient neaktualizoval osobně na pobočce své osobní údaje. To se klientům bohužel stává i v případě, kdy pobočku navštívili, ale bankovní úředník automaticky aktualizaci neprovedl. Ze dne na den tak můžete přijít o své bankovní služby, aniž byste cokoliv provedli či způsobili.

Založit službu je snadné, ale zrušit ji může být horor

Druhý v pořadí je absurdní proces, kdy musíte při ukončení či výpovědi základních bankovních služeb jít povinně na pobočku, ačkoliv při sjednávání dané služby bylo možné vše realizovat online z mobilního telefonu nebo z počítače. Vše ve smyslu „Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.“ Zřídit službu jednoduše lze, ale zrušit ji, to už je problém. 

V jednoduchosti má být síla

Třetí v pořadí následuje rozdílná korespondenční adresa klienta a produktu. Když se cokoliv mění u produktu posílají informaci na trvalé bydliště klienta, ačkoliv si klient zvolil adresu doručovací, kde si běžně přebírá poštu. O jakýchkoliv změnách se pak klient vůbec nemusí dovědět.

Který absurdní proces zvítězí bude záleže na vašem hlasování v anketě o nejabsurdnější bankovní proces či postup. Hlasovat můžete až do konce listopadu ZDE!



Co všechno vám může provést banka? Budete se divit!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12534902240

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více