ČSOB myslí i na školáky. Zaujme je moderními technologiemi nebo vlastní kartou


22. 08. 2017  17:58          komentáře (0)

Začátek školního roku znamená pro rodiče nejenom čas na nákup školní výbavy pro děti, ale je také vhodným obdobím pro zřízení prvních bankovních produktů, které dětem pomohou naučit se hospodařit s penězi. Hlavními trendy v této oblasti jsou mobilní aplikace a platební karty. ČSOB jde tomuto trendu naproti a nabízí celou paletu moderních bankovních nástrojů, které jsou vhodné pro různé věkové skupiny.

ČSOB myslí i na školáky. Zaujme je moderními technologiemi nebo vlastní kartou




„Mladí klienti mohou využívat mobilní aplikaci ČSOB NaNákupy – mobilní peněženku, díky níž mají přehled o zůstatku a platbách kartou. Uloží si do ní elektronicky všechny věrnostní kartičky, aby je nemuseli nosit v peněžence, a pokud chtějí, mohou mobilem platit jak v obchodech, tak i bezpečně na internetu všude tam, kde uvidí logo Masterpass. Aplikace ČSOB NaNákupy se tak těmito funkcemi a přehledem o platbách stává užitečným pomocníkem při nakupování,“ uvádí Miloš Minčič, výkonný manažer ČSOB pro karty a mobilní platby.

 

Nové možnosti přinášejí moderní bankovní technologie také rodičům, kteří dávají dětem kapesné. Příkladem je předplacená COOL karta od ČSOB, která umožňuje rodičům sledovat, jak jejich děti s penězi hospodaří. „Rodiče na kartu jednoduše dobijí kapesné. Při každém pohybu na kartě pak obdrží bezplatnou SMS, a mají tak dokonalou kontrolu nad výdaji. S dětmi díky tomu mohou probírat jejich nakládání s penězi a naučit je i spořit,“ popisuje výhody Tomáš Jaroš, analytik produktů z ČSOB. „To, že tento produkt funguje a klienti ČSOB ho využívají, dokládá, že každý měsíc nabíjí na kartu více než 50 milionů korun,“ doplňuje Tomáš Jaroš.

 

Děti chtějí mít všechno, jako mají dospělí. Pokud jim rodiče chtějí přání splnit a založit jim opravdový bankovní účet, nabízí ČSOB pro děti do 15 let Dětské konto Slůně. Vedení účtu je zdarma a děti od 8 let navíc dostanou svou vlastní platební kartu. Díky vyššímu úročení peněz na účtu jsou navíc děti i rodina motivováni ke spoření.

 

Rodiče přemýšlejí o budoucnosti svých dětí i za horizont školní docházky a spoří jim do začátků například prostřednictvím penzijního spoření. „Tento trend je vidět na počtu sjednaných smluv Doplňkového penzijního spoření pro děti. Letos jsme zaznamenali nárůst o 8,8 procenta stejně jako navyšování měsíčních příspěvků u již existujících smluv,“ doplňuje Marie Zemanová, generální ředitelka ČSOB Penzijní společnosti. Spoření na penzi je od loňského roku možné dětem založit už od narození a díky státní podpoře mohou ročně k vloženým penězům dostat od státu navíc až 2 760 Kč. Potěší je možnost v 18 letech část peněz vybrat a využít je podle svého uvážení.



ČSOB myslí i na školáky. Zaujme je moderními technologiemi nebo vlastní kartou

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15637003504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více