ČSOB obhájila pozici nejlepšího distributora zajištěných fondů


11. 02. 2019  00:26          komentáře (0)

Skupina ČSOB získala i letos prestižní ocenění v rámci evropské soutěže Structured Products & Derivatives Awards 2019 v Londýně. K ocenění Nejlepší distributor zajištěných fondů zároveň získala ocenění Nejlepší zhodnocení v rámci České republiky. Celá skupina KBC získala celkem šest ocenění, mezi které patří např. Nejlepší distributor (Belgie), Nejlepší zhodnocení (Belgie) a také Nejlepší distributor zajištěných fondů ve východní Evropě.

ČSOB obhájila pozici nejlepšího distributora zajištěných fondů




„Těší nás, že jsou výsledky naší práce vidět i v zahraničí. Veškerá ocenění, která jsme v rámci skupin ČSOB a KBC získali, potvrzují, že patříme k největším profesionálům v oblasti strukturovaných fondů,“ říká Libor Svoboda, obchodní ředitel KBC AM, ČSOB pobočky.

O soutěži SRP European Awards:

Jediná soutěž, která se zaměřuje na strukturované produkty, hodnotí kvantitativní data prostřednictvím stoprocentně nezávislého hlasování odborníků na danou problematiku. Soutěž probíhá jak na lokální, tak mezinárodní úrovni. Metodologie se v obou případech opírá o rovnocenné statistické vážení jak prodejů, tak výkonnosti přihlášených produktů. Dodané podklady přihlášených produktů organizátor podrobuje nezávislému ověření. Letos proběhl již šestnáctý ročník.


 



ČSOB obhájila pozici nejlepšího distributora zajištěných fondů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12520703072

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více