ČSOB Penzijní společnost mění organizační strukturu obchodu. Více se zaměří na oblast digitalizace


04. 07. 2019  00:32          komentáře (0)

ČSOB Penzijní společnost mění organizační strukturu obchodních pozic. Samostatně fungující obchodní útvar v čele s obchodním ředitelem Lubošem Veselým se od 1. 7. 2019 spojuje s produktovým managementem a řízením klientského portfolia – nově vzniklý útvar povede Kristýna St. James (dříve Čejdová), která ve stejné společnosti působí od roku 2016 v oblasti řízení portfolia a produktu. Hlavním cílem nového útvaru budou aktivity spojené s digitální strategií a celkovým digitálním směřováním společnosti.

ČSOB Penzijní společnost mění organizační strukturu obchodu. Více se zaměří na oblast digitalizace




Kristýna se v nové pozici Vedoucí oddělení designu a prodeje bude výrazně zaměřovat na rozvoj on-line akvizic, digitalizaci procesů s důrazem na kvalitní servis a spokojenost klientů. Téma digitalizace bude rozvíjeno i v oblastech vzdělávání a řízení jednotlivých obchodních sítí a způsobu jejich prodeje. Jak v rámci obchodu, tak produktového managementu a řízení klientského portfolia bude cílem hledat jednoduchá, efektivní a proklientská řešení. 

„Velmi si vážím všeho, co Luboš v penzijku dokázal a děkuji mu za všechno jeho nadšení, energii a pracovní nasazení, které věnoval penzijní společnosti a aktivitám, díky nimž jsme úspěšnou společností, a přeji mu mnoho štěstí v jeho následující kariéře.  Současně pomyslně vítám Kristýnu St. James, která nám za dobu, kterou pracuje v ČSOB Penzijní společnosti, jasně ukázala svou profesionalitu, kreativitu a smysl pro klientské cítění. Jsem nadšená, že nyní může využít své znalosti na nové pozici, díky které posune naši společnost ještě více v oblasti digitalizace s důrazem na vytváření kvalitního klientského servisu,“ říká Marie Zemanová, generální ředitelka ČSOB Penzijní společnosti.

Kristýna vystudovala psychologii na Univerzitě Karlově. Poté pokračovala ve studiu marketingové komunikace na Vysoké škole Tomáše Bati ve Zlíně. Má zkušenosti z oblasti reklamy, marketingu, řízení obchodní i servisních aktivit napříč klientskými portfolii a to jak z finančního tak i telekomunikačního sektoru. V roce 2018 získala první místo v prestižní soutěži Young Lions, kde prezentovala ČSOB Penzijní společnosti v kategorii Média. V letošním roce získala třetí místo ve stejné soutěži, tentokrát v kategorii Marketéři. 



ČSOB Penzijní společnost mění organizační strukturu obchodu. Více se zaměří na oblast digitalizace

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12543147184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více