ČSOB podporuje zájem dětí vyzkoušet si hospodaření s penězi


11. 06. 2019  07:52          komentáře (0)

ČSOB chce podpořit zájem školních dětí a jejich rodičů naučit je hospodařit i s penězi, které nejsou v hotovosti, ale na účtu. Těm dětem, kterým rodiče nově založí účet Plus Konto s platební kartou, bude banka posílat první půlrok každý měsíc na účet vždy 100 Kč jako příspěvek na kapesné. Podmínkou získání příspěvku je používání platební karty.

ČSOB podporuje zájem dětí vyzkoušet si hospodaření s penězi




“ČSOB věnuje finanční gramotnosti velkou pozornost a s její výukou dlouhodobě pomáhá na základních a středních školách. Nyní mají žáci a studenti možnost si teoretické poznatky vyzkoušet v praxi s vlastním účtem a platební kartou. Kapesné vyplácíme každý měsíc právě proto, aby děti poznaly hospodaření s vlastním pravidelným příjmem. Rodiče mají transakce svých dětí pod kontrolou ve svém internetovém bankovnictví nebo Smartbankingu,“ uvedl Jan Sadil, člen představenstva ČSOB zodpovědný za oblast Retail.

Účet Plus Konto je do 26 let zdarma a lze k němu mít až dvě platební karty. Nyní je možné si v rámci akce bezplatně vybrat na platební kartu i vlastní obrázek (tzv. image karta). Akce platí pro všechny děti ve věku od osmi až do nedovršených 18 let v období od začátku června do konce srpna 2019.  Bližší informace jsou k dispozici na webu https://www.csob.cz/portal/lide/ucty/kapesne.

Projekt Finančního vzdělávání ČSOB představuje praktickou doplňkovou výuku finanční gramotnosti na základních a středních školách. Záměrem je zpestřit standardní vzdělávací náplň interaktivními a zábavnými přednáškami podle individuálních potřeb škol. Více než 350 zaměstnanců skupiny ČSOB má doposud za sebou 716 vyučovacích hodin, které ve 141 školách navštívilo již celkem 13 861 žáků a studentů.



ČSOB podporuje zájem dětí vyzkoušet si hospodaření s penězi

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15236798240

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více