ČSOB propojí klienty v rámci mezinárodní sítě Trade Club


09. 03. 2018  08:45          komentáře (0)

ČSOB nově umožní firemním a korporátním klientům přístup do mezinárodní bankovní sítě Trade Club. Tato inovativní platforma klienty vzájemně propojuje, umožňuje jim rozvíjet jejich mezinárodní obchod, získávat kontakty z celého světa a zahrnuje širokou databázi informací o daných teritoriích. Trade Club je od 6. března 2018 k dispozici také na trzích v Belgii, Bulharsku a Maďarsku.

ČSOB propojí klienty v rámci mezinárodní sítě Trade Club




ČSOB Trade Club tvoří dvě hlavní části: nástroj pro hledání obchodních partnerů a rozsáhlá databáze informací o jednotlivých trzích. Platforma vytváří nové obchodní příležitosti i díky tomu, že má v tento okamžik již 16 000 uživatelů ve 33 zemích. Důvěryhodnost a rating uživatelů aplikace Trade Club jsou potvrzeny členskými bankami.

 

Rozsáhlá databáze obsahuje informace, nástroje a další informační zdroje, které firmám pomáhají úspěšně rozšířit jejich aktivity v zahraničí. Jedná se například o detailní informace o jednotlivých zemích, popis celních řízení nebo široký přehled dat o světovém dovozu a vývozu s možností filtrování dle produktů, které umožní nalézt nejvhodnější mezinárodní trhy pro firemní produkty a služby.

 

„ČSOB jako jediná banka na českém trhu umožňuje svým klientům přístup do unikátní platformy Trade Club. Jedná se o významnou bankovní inovaci na poli mezinárodního obchodu. Tato aplikace aktuálně propojuje klienty z více než 33 zemí a do konce roku 2018 očekáváme, že celkový počet klientů překročí 40. Zájem o tuto platformu je ve všech zemích enormní. Věříme, že ČSOB Trade Club umožní našim klientům dále rozvíjet své nápady a rozšiřovat své podnikání,“ uvádí Petr Manda, výkonný ředitel firemního bankovnictví ČSOB.

 

Jednou z hlavních výhod ČSOB Trade Clubu je to, že se na jednom místě setkávají prověření klienti různých partnerských bank aliance Trade Club. Aktuálními členy aliance jsou mj. Banco Santander, Nordea, Eurobank, Banco BPM, Credit Agricole, Industrial Bank of Korea a Attijarawafa Bank. Další banky budou již brzy následovat.



ČSOB propojí klienty v rámci mezinárodní sítě Trade Club

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16318301536

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více