Čtyřnásobný úspěch mBank ve Zlaté koruně 2012


08. 06. 2012  13:55     tz     komentáře (0)

Po úspěchu v hlasování veřejnosti i podnikatelů získala mBank další dvě ocenění v prestižní anketě Zlatá koruna. Finanční akademie udělila běžnému účtu mKONTO třetí místo v kategorii Účty a v kategorii Podnikatelské účty se mBUSINESS KONTO umístilo na druhém místě. Celkově si tedy mBank z jubilejního desátého ročníku Zlaté koruny odnáší čtyři ocenění. Navíc člen Finanční akademie za mBank Marek Sabaka získal titul Akademik roku.





Veřejné hlasování probíhá ve dvou kategoriích – hlasování veřejnosti a hlasování podnikatelů. V obou kategoriích vybírají hlasující své nejoblíběnější produkty napříč všemi finančními kategoriemi. V kategorii Cena veřejnosti obsadil běžný účet mKONTO výborné druhé místo a v kategorii Cena podnikatelů se umístil podnikatelský účet mBUSINESS KONTO rovněž na druhém místě. 

Vedle veřejnosti hodnotila finanční produkty i Finanční akademie. Ta má v současné době 300 členů. Jedná se o reprezentativní zastoupení ekonomických odborníků, publicistů a zástupců akademické sféry.

Stejně jako minulý rok byl i letos udělen titul Akademik roku. Tento titul získá odborník, který díky svým znalostem a rozhledu nejpřesněji vyhodnotil finanční produkty a nejvíce se tak přiblížil konečnému pořadí. V letošním ročníku Zlaté koruny se Akademikem roku stal Marek Sabaka, produktový specialista mBank.

Anketa Zlatá koruna se řadí mezi nejprestižnější a nejkomplexnější hodnocení bankovních institucí a jejich služeb v České republice. Do hlasování bylo letos zasláno rekordních 152 000 hlasů.



Čtyřnásobný úspěch mBank ve Zlaté koruně 2012

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15462076544

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více