Dobří klienti dostanou od Home Creditu zpět všechny úroky


01. 11. 2011  21:12     Eva Řimnáčová     komentáře (0)

Bezva Vánoce mohou mít všichni zákazníci, kteří s Home Creditem nakoupí na splátky. Pokud klient bude úvěr řádně a včas splácet, dostane po zaplacení poslední splátky zpět všechny úroky na kreditní kartu. K získání bezúročného úvěru tak stačí pouze bezproblémové splácení, žádné další podmínky klient splňovat nemusí. Zvýhodněný úvěr je k dispozici ve více než tisícovce prodejen po celé republice a dvou stech e-shopech až do konce roku.





„Během kampaně Bezva Vánoce odměňujeme klienty jednoduše za to, že splácejí. Toto je jediná podmínka – uhradit pravidelnou měsíční splátku řádně a včas,“ uvádí obchodní ředitel Home Creditu Vojtěch Ščevík. Po ukončení úvěrové smlouvy dostane klient úroky zpět na kreditní kartu od Home Creditu, kterou buď již používá nebo mu ji společnost vystaví. Z kreditní karty je možné úroky jednorázově bez poplatku vybrat z bankomatu nebo s ní zaplatit v obchodě či na internetu.

.

K financování vybraného zboží mohou lidé využít úvěr se splatností jeden rok, který nevyžaduje platbu předem. Minimální výše úvěru je tři tisíce korun, horní hranice pak bez omezení. „Například na úvěru ve výši 25 tisíc korun se splátkou kolem 2400 korun přeplatí zákazník necelé čtyři tisíce. Ty dostane zpět,“ uzavírá Ščevík.



Dobří klienti dostanou od Home Creditu zpět všechny úroky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16430009568

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více