Dočasně si nastavit limit na kartě mohou klienti ČS i na služebních platebních kartách


05. 10. 2009  12:07     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Majitelé služebních karet České spořitelny si mohou nechat svou platební kartu odemknout a zamknout. Mohou tak na dočasnou dobu zvýšit transakční limit (odemknutí) všech debetních, kreditních i charge karet vydaných k firemním účtům. Po uplynutí stanoveného období se limity automaticky vrátí na původní úroveň (zamknutí).





„Rostoucí obliba plateb po internetu je mezi našimi klienty jednoznačná a možnost dočasně si zvýšit limit pro danou platbu je na soukromých kartách hitem. Proto jsme tuto flexibilní službu zpřístupnili také majitelům služebních platebních karet,“ uvedl Miloslav Křečan, ředitel Kartového centra České spořitelny. „Každý si tak může jednoduše změnit limity své platební karty na dobu, kterou potřebuje. Nová služba v sobě navíc slučuje to, co klienti nejvíce požadují - bezpečnost transakcí a jednoduché ovládání, “ vysvětlil Miloslav Křečan.   Službu odemknutí/zamknutí platební karty mohou již od 1. května 2009 využívat držitelé všech soukromých karet České spořitelny. Aktivaci služby provedou telefonicky ve službě SERVIS 24 Telebanking, držitelé Chytré karty České spořitelny pak na klientské lince 800 207 207. Odemknout/zamknout služební platební kartu může majitel běžného účtu či disponent, a to přes SERVIS 24 Telebanking (podnikatelé a firmy do 30 mil. Kč obratu) nebo na lince telefonické podpory pro BUSINESS 24 (podnikatelé a firmy nad 30 mil. Kč obratu).   Flexibilní nastavení limitů platebních karet využijí klienti především při platbách přes internet. Dočasná změna transakčních limitů výrazně přispívá k vyšší bezpečnosti internetových transakcí, klienti by však měli pamatovat i na další bezpečnostní opatření a nakupovat pouze u obchodníků na zabezpečených serverech. Zabezpečený server klienti poznají podle log Verified by Visa kartové společnosti Visa a MasterCard SecureCode kartové společnosti MasterCard. Při platbě prostřednictvím zabezpečeného serveru jsou údaje z platební karty předávány přímo zpracovatelské bance, obchodník k nim nemá přístup.  

Česká spořitelna je s 3,3 miliony karet největším vydavatelem platebních karet u nás. Od letošního května jsou všechny platební karty České spořitelny, a to jak nově vydávané, tak i stávající, vybaveny čipem. Čipová technologie výrazně posiluje bezpečnost transakcí, protože data zaznamenává na čip a zcela minimalizuje možnost jejich případného zneužití.Česká spořitelna rovněž disponuje nejširší bankomatovou sítí, která čítá přes 1 196 bankomatů, a provozuje 20 701 platebních terminálů.



Dočasně si nastavit limit na kartě mohou klienti ČS i na služebních platebních kartách

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12568684592

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více