Druhý svátek vánoční. Vánoce sice končí, ale nezoufejte, blíží se Silvestr


26. 12. 2019  00:08     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Jako server Bankovní poplatky a jménem našeho partnera společnosti GEEN.EU jsme popřáli svým čtenářům příjemné a pohodové prožití Vánočních svátků. Naše přání se vztahuje i na druhý svátek Vánoční.

Druhý svátek vánoční. Vánoce sice končí, ale nezoufejte, blíží se Silvestr




Druhý svátek Vánoční už značí konec Vánočních svátků jako takových. Velká část obyvatel si však vzala dovolenou a má volno až do nového roku. Výhodou Vánočních svátků i jejich formálního konce je fakt, že se můžeme s jejich koncem těšit na něco nového, blízkého a to je oslava konce roku - Silvestr. Ačkoliv Silvestr je svátkem spíše pro dospělé, dokážou si ho užívat i děti a tak je konec roku vlastně pro všechny naplněn sváteční atmosférou, která končí až prvním pracovním dnem nového roku.

A tak jako se s koncem vánočních svátků těšíme na oslavy konce roku, tak i v životě s každým koncem začíná něco nového. Když už jsme na poli přísloví, chceme připomenout, že příslovími se dá popsat i problematika financí, finanční gramotnosti i dalších životních zkušeností. Důkazem této skutečnosti je kniha Patrika Nachera, majitele serveru Bankovní poplatky, který na přísloví postavil svou knihu KONEC FINANČNÍCH NEGRAMOTŮ V ČECHÁCH

NOVOU KNIHU PATRIKA NACHERA TŘEBA JAKO NOVOROČNÍ DÁREK SI MŮŽETE ZAKOUPIT PŘÍMO ZDE!

Konec negramotů

Moc bych si přál aby letošní, již končící Vánoční svátky přispěly k většímu sepětí v rodinách, k větší míře tolerance a lásky mezi lidmi. Ani politici, ani elity, ani vynálezci či učenci netvoří a neurčují život lidí a charakter společnosti, ale jsou to sami obyčejní lidé, kteří každý svým vlastním chováním, hodnotami a životním příkladem tvoří nejen mikrosvět rodiny kde žijeme, ale také celou společnost.

Pokud si každý uvědomí svou výjimečnou a důležitou roli, kterou svým příkladem dává ostatním, pokud si to uvědomí tisíce, statisíce a miliony lidí, bude život mnohem lepší. A pokud se vám nepodaří přesvědčit ostatní, či ty nepřesvědčitelné, pak si alespoň sami ovlivníte život ve svém vlastním světě, tedy světě své rodiny, svého zaměstnání a svých přátel, a to co nejvíce pozitivně.



Druhý svátek vánoční. Vánoce sice končí, ale nezoufejte, blíží se Silvestr

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více