eKonto:
čtvrt milionu pro charitu


26. 10. 2009  13:12     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Raiffeisenbank dále rozšiřuje charitativní rozměr svého vlajkového účtu eKonto, který byl minulý týden opět vyhlášen nejlepším účtem v České republice. Z eKonta putovalo na charitu již 250.000 korun.





eKonto je jediným účtem v České republice, za jehož vedení platí banka klientům. Bonus má navíc
i charitativní rozměr, klient se může obdržené dvacetikoruny vzdát ve prospěch jedné ze čtyř charitativních organizací. „Při příležitosti prvního výročí tohoto programu jsme se rozhodli charitu podpořit ještě více. Všechny bonusové příspěvky zaslané z rozhodnutí klientů na účet charity v listopadu a prosinci zdvojnásobíme,“ uvedl ředitel komunikace Jakub Puchalský. Charitu spojenou s bonusem eKonta spustila Raiffeisenbank loni na podzim, letos v létě bonus zasílaný klientům zdvojnásobila na 20 korun. „I díky tomu již na účet čtyř charitativních organizací doputovalo zhruba čtvrt milionu korun. Děkujeme těm klientům, kteří se rozhodli vzdát se svých dvaceti korun ve prospěch dobré věci,“ dodal Jakub Puchalský. Raiffeisenbank na tomto programu spolupracuje se čtyřmi nadacemi: Konto Bariéry, Pomozte dětem!, Český červený kříž a H.Stepic CEE charity. Každý klient, který bonus od banky obdrží, si může jednu z těchto nadací vybrat jednoduchým kliknutím ve svém internetovém bankovnictví. Banka pak bude 20 korun zasílat na účet vybrané organizace namísto účtu klienta. Přesný postup, jak při volbě konkrétní nadace postupovat, je uveden na: http://www.rb.cz/attachements/direct-banking/nastaven-bonusu-manualek.pdf eKonto je pravidelně vyhlašováno za nejlepší účet v České republice, v prestižní soutěži Banka roku získalo toto ocenění v posledních dvou letech. Účet je unikátní kombinací vysoké kvality a nízké ceny dosažené díky věrnostním podmínkám.


eKonto: čtvrt milionu pro charitu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12570471024

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více