Equa bank nabízí nejvýhodnější platby kartou v zahraničí


23. 07. 2014  17:51          komentáře (0)

Nákupy na letní dovolené jsou nejvýhodnější s kartou od Equa bank. Platíte-li v zahraničí kartou, můžete si být po celé léto jisti, že máte nejvýhodnější kurz na trhu. Zároveň můžete s kartou od Equa bank neomezeně vybírat z jakéhokoliv bankomatu na světě za pouhých 9 korun.

Equa bank nabízí nejvýhodnější platby kartou v zahraničí




„Každým rokem je čím dál populárnější platit v zahraničí kartou. Během letního období se počet takových plateb zvyšuje, a proto jsme se rozhodli reagovat na tuto poptávku a nabízíme našim klientům nejvýhodnější směnný kurz na trhu. S vybíráním z jakéhokoliv bankomatu v zahraničí za pouhých 9 korun to je nabídka, která na našem bankovním trhu nemá obdoby,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

 

Hotovost nechte doma a plaťte výhodně kartou

Už nemusíte schovávat hotovost po kufrech a dělat si starosti. Všichni klienti Equa bank mají platby kartou v zahraničí s nejlepším kurzem na trhu. S běžným účtem od Equa bank navíc vybíráte v zahraničí za pouhých 9 korun z jakéhokoliv bankomatu. Díky tomu je běžný účet jeden z nejvýhodnějších i pro vaše letní nákupy. Běžný účet od Equa bank byl jak odbornou, tak širokou veřejností opakovaně zvolen jako jeden z nejvýhodnějších na trhu. A to zejména díky bezplatnému vybírání z jakýchkoliv bankomatů v ČR, internetovému a mobilnímu bankovnictví a dalších služeb zdarma.

 

Ukázka výše nákladů při platbě v hodnotě 100 Eur

Equa kurzový lístek

 



Equa bank nabízí nejvýhodnější platby kartou v zahraničí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12519982896

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více