Equa bank nabízí účet pro podnikatele zcela zdarma a bez podmínek


04. 01. 2016  19:18          komentáře (0)

Equa bank nabízí od nového roku účet pro fyzické osoby-podnikatele zcela zdarma bez jakýchkoliv podmínek. Podnikatelé tak získávají bezplatný účet s neomezeným počtem výběrů ze všech bankomatů v ČR, internetovým bankovnictvím s možností libovolně měnit disponenty k účtu a bezplatnými příchozími a odchozími tuzemskými platbami. To vše bez podmínky minimálního zůstatku či aktivity na účtu. 

Equa bank nabízí účet pro podnikatele zcela zdarma a bez podmínek




Equa bank tak podnikatelům nabízí stejné výhody jako občanům. 

„Našim firemním klientům poskytujeme opravdu nadstandardní služby. Fyzické osoby-podnikatelé nyní mají u běžného účtu stejné výhody jako běžní občané. Podnikatelé navíc mohou libovolně měnit disponenty k účtu pohodlně na internetu, aniž by museli chodit na pobočku. Všechny běžné operace umožňujeme online, takže podnikatelé nemusí trávit hodiny docházením a čekáním na pobočkách,“ říká Vojtěch Záškodný, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.

 

Neomezené výběry a další výhody

Běžný účet pro fyzické osoby-podnikatele nabízí zdarma všechny příchozí a odchozí tuzemské platby, bezkontaktní platební kartu, výběry ze všech bankomatů v ČR a internetové bankovnictví s možností libovolně měnit disponenty k účtu. Běžný účet pro podnikatele lze založit během několika minut online z pohodlí domova. Stačí jen občanský průkaz a doklad opravňující k podnikání. Smlouvu doručí kurýr bez nutnosti osobní schůzky na pobočce.




Equa bank nabízí účet pro podnikatele zcela zdarma a bez podmínek

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15619483616

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více