Equa bank snižuje sazby spotřebitelských půjček na 4,8 % p.a.


02. 04. 2019  13:40          komentáře (0)

Equa bank snížila od 1. dubna úrokové sazby spotřebitelských úvěrů o 1,1 procentního bodu. Minutovou půjčku a RePůjčku - Konsolidaci tak bude nyní možné získat již od 4,8 % p.a. místo původních  5,9 %. Jde o jednu z nejvýhodnějších sazeb na trhu.

Equa bank snižuje sazby spotřebitelských půjček na 4,8 % p.a.




„Prodeje spotřebitelských půjček přibližně od léta 2016 zpomalují. Loňský rok byl dokonce celkově slabší, než rok předchozí. Je to dáno především tím, že Češi úvěry financují hlavně zboží dlouhodobé spotřeby, jako vybavení a rekonstrukce domácnosti nebo pořízení automobilu. Lidé si tak půjčují vyšší částky, které déle splácí. Za sníženým meziročním objemem půjček stojí i vysoká konkurence a nízké úrokové sazby. Nové nabídky klienty už k refinancování tolik nelákají. V Equa bank jsme se proto rozhodli stávající nabídku půjček ještě více zatraktivnit a významně snižujeme úrokové sazby. Díky jednoduchosti poskytnutí on-line nebo prostřednictvím mobilu, rychlosti čerpání, nulovým poplatkům a  nízkým úrokovým sazbám tak naše půjčky patří k těm nejvýhodnějším na trhu,“ řekl Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje obchodu retailového bankovnictví Equa bank.

 

Podle průzkumu* Equa bank má až 50 % českých domácností v současnosti nějakou půjčku. Zhruba 16 % z nich má dokonce více jak dvě půjčky. „Všem, kteří splácí více půjček najednou, doporučujeme občas udělat inventuru ve svých úvěrech a zjistit, zda není výhodnější je refinancovat nebo konsolidovat za lepších podmínek. Každý desátý Čech již nyní  konsolidaci využívá a 15 % Čechů ji plánuje v nejbližší době využít. Snížením sazeb vycházíme zájemcům o sloučení půjček vstříc,“ komentoval Ondřej Hák.

 

Tomu odpovídají i nejčastější důvody proč si lidé půjčují – vedle zajištění vlastního bydlení (na dům si půjčuje 22 % Čechů a na byt 21 %) se na čelní místo dostalo uhrazení dluhů/konsolidace (16 %). Dále jsou to koupě rodinného vozu (16 %), vybavení domácnosti (15 %) a rekonstrukce domácnosti (12 %).

 

Equa bank nabízí neúčelovou půjčku - Minutovou půjčku od  5000 do 600 000 korun, k vyřízení stačí jen občanský průkaz. Pokud je půjčka schválena, může mít žadatel peníze na účtu do 3 minut. Žadatel si také může nastavit výši splátek a dobu splácení tak, jak mu to nejvíce vyhovuje. Minutovou půjčku lze jednoduše vyřídit on-line nebo na pobočkách banky.  Klienti Equa bank si mohou vyřídit Minutovou půjčku prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu. Výhodou této služby je rychlost, požadované peníze může mít žadatel o půjčku na svém účtu téměř okamžitě, ať je kdekoliv po celém světě. Stačí mít jen stáhnutou aplikaci mobilního bankovnictví Equa bank, které patří k těm nejmodernějším na trhu.

 

RePůjčka – Konsolidace umožňuje sloučení všech půjček do jedné a snížení splátek až o 50 %. Konsolidovat lze běžné půjčky, kreditní karty, kontokorenty, karty od splátkových společností, úvěry a leasingy na auto i účelové půjčky. RePůjčku je možné sjednat až do výše 700 000 korun.



Equa bank snižuje sazby spotřebitelských půjček na 4,8 % p.a.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12463992096

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více