Equa bank snižuje úrokové sazby hypoték


12. 03. 2019  00:29          komentáře (0)

Equa bank zvýhodňuje od 12. března úrokové sazby hypoték až o 0,2 % p.a. Snížené sazby platí pro hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu a na refinancování hypoték. Equa bank tak pokračuje ve zpřístupňování hypoték poté, co zavedla 100% Hypotéku PLUS, díky níž lze získat 100 % výši hypotéky, a to díky spoluúčasti rodičů nebo osob blízkých. Zvýhodněné sazby bude banka nabízet až do 15. dubna 2019.

Equa bank snižuje úrokové sazby hypoték




„Úrokové sazby hypotečních úvěrů na českém trhu dlouhodobě rostou. To spolu s regulací České národní banky a vývojem cen nemovitosti udělalo hypotéky méně dostupné.  Snažíme se na to reagovat a vedle možnosti 100% hypotéky opakovaně nabízíme akční časově omezené snížení sazeb. Nyní až do poloviny dubna snižujeme sazby až o 0,2 %. Klientům tak nabízíme možnost, jak získat levnější a dostupnější hypotéku - a to jak na financování pořízení nového bydlení či refinancování hypotéky, kterou již mají,“ řekl Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje retailového bankovnictví Equa bank.

Snížení sazeb není jediná výhoda, kterou Equa bank klientům u hypoték nabízí. Další je například Hypotéka PLUS. Ta umožňuje zájemcům o nové bydlení získat až celou požadovanou částku díky spoluúčasti rodičů či jiné blízké osoby. Mezi další výhody tohoto produktu patří garance pro rodiče i osoby blízké - vyvázání nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Dalším benefitem pak je možnost bezplatné mimořádné splátky spojené s vyvázáním nemovitosti.

Equa bank zbavila klienty například i poplatků spojených s katastrem nemovitosti. Banka je za klienty uhradí. Ze svého tak nemusí platit vklad zástavního práva ve prospěch banky, výpis z katastru nemovitostí k čerpání hypotéky ani výpis z katastru nemovitostí po vyčerpání hypotéky.

Fixace

Snížení

Sazba po snížení

3 roky

- 0,1 %

2,79 %

5 let

- 0,2 %

2, 89 %


 



Equa bank snižuje úrokové sazby hypoték

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12594215408

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více