Era kreditka ochrání zakoupené zboží


29. 08. 2011  11:54     Denisa Salátková     komentáře (0)

Po nedávném prodloužení bezúročného období na 55 dnů přichází Era kreditka s dalším vylepšením. Od 1. září dochází k automatickému pojištění zboží zakoupeného Era kreditkou. Součástí pojištění je kromě ochrany věcí proti odcizení, zničení či poškození také prodloužení záruční lhůty o 12 měsíců, tedy na 3 roky. S tímto benefitem je navíc spojena zajímavá soutěž, díky které mohou držitelé Era kreditky získat poukaz do Datartu v hodnotě 500 korun.





„Často se stává, že zakoupený spotřebič nebo technika vypoví službu jen chvíli po uplynutí zákonné dvouleté záruky. Díky Era kreditce se na zboží vztahuje prodloužená záruční lhůta v délce 3 let a zboží je zároveň pojištěno proti poškození nebo odcizení v délce 6 měsíců od nákupu. Tato - na českém trhu vysoce nadstandardní - novinka je navíc pro stávající i nové klienty zcela zdarma a na všech kartách je nastavena automaticky,“ popisuje Olga Břízová, manažerka pro úvěry Poštovní spořitelny. Všichni držitelé Era kreditky, kteří s kartou provedou v období od 1. září do 31. října alespoň 3 transakce (každou v minimální výši 300 Kč), navíc mohou získat jeden z tisíce poukazů do Datartu v hodnotě 500 korun.   Prodloužení záruky o 12 měsíců se vztahuje na bílou a černou techniku – tedy ledničky, myčky, pračky, televize, DVD a také na zahradní techniku. Ochrana věcí proti odcizení, zničení nebo poškození v sobě navíc zahrnuje například oblečení, obuv, notebooky, kufry, kabelky. Aby bylo zboží takto ochráněno, stačí, pokud je zakoupeno Era kreditkou v jakémkoliv obchodě (i eshopu) v České republice. Minimální hodnota nakoupeného zboží musí být 1 500 korun a roční limit pojistného plnění činí 70 000 korun.   Další výhodou Era kreditky je, že s ní lze platit za zboží a služby doma i v zahraničí. Vypůjčené peníze jsou ihned k dispozici a splatit je lze až za 55 dní. Vydání karty a její správa je navíc v prvním roce zcela zdarma.   Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Era kreditka ochrání zakoupené zboží

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15638490000

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více