Expobank CZ zavádí online onboarding u běžných a spořicích


11. 07. 2017  18:16          komentáře (0)

Expobank CZ zjednodušuje a urychluje zakládání běžných účtů Expo Active a Expo Global i spořicího účtu Expo, a to zavedením elektronického onboardingu pro nové klienty. Ti si tak nyní mohou sjednat účet pohodlně z domova ze svého počítače či jakéhokoliv mobilního zařízení prostřednictvím internetového bankovnictví Expobanking.

Expobank CZ zavádí online onboarding u běžných a spořicích




„Online založení účtů v naší bance je velmi rychlé a intuitivní, chceme klientům celý proces co nejvíce usnadnit. V případě doložení požadovaných dokladů a splnění podmínek pro jeho otevření účet zřídíme nejpozději do dvou pracovních dnů,“ říká Přemysl Valouch, ředitel oddělení Personálního bankovnictví Expobank CZ. Běžné účty Expo Active a Expo Global plně pokrývají denní, ale i ty méně běžné potřeby klientů. Expo Active je určen těm, kteří používají účet především v rámci České republiky, k úhradám využívají zpravidla platební kartu a platby i trvalé příkazy zadávají elektronicky. Expo Global využijí zejména osoby, které často cestují do zahraničí. Zřízením účtů klient získá platební kartu MasterCard Standard nebo MasterCard Gold a výběry zdarma ze všech tuzemských či zahraničních bankomatů. Nadlimitní zůstatky hotovosti se ihned zhodnocují na spořicím účtu, se kterým je účet propojen a klient má tak vždy k dispozici hotovost ve výši vlastního nastavení.

 

Novým klientům banka nabízí první dva zkušební měsíce vedení účtu zdarma. Více informací o založení účtu online na bezplatné infolince 800 700 800 nebo na www.expobank.cz.



Expobank CZ zavádí online onboarding u běžných a spořicích

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12548913536

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více