Expobank hostila předávání cen APLAUS


20. 05. 2015  15:53          komentáře (0)

Asociace pomáhající lidem s autismem (APLA) již potřetí rozdala své výroční ceny za přínos v oblasti autismu. Udílení cen APLAUS se uskutečnilo v předvečer Světového dne autismu v prostorách kopule Expobank CZ, generálního partnera asociace APLA, na Václavském náměstí.

Expobank hostila předávání cen APLAUS




Expobank CZ se každoročně účastní slavnostního večera předávání výročních cen APLAUS za přínos v oblasti podpory osvěty problematiky autismu. Ceny jsou udělovány v kategoriích dospělí, dospělí s poruchou autistického spektra, děti a instituce.

 

Jsem rád, že toto ocenění existuje a pomalu začíná získávat tradici. Měl jsem možnost předat cenu Marku Čtrnáctému v kategorii Dospělí s PAS a zároveň se seznámit s osudy a prací ostatních nominovaných. Je obdivuhodné kolik síly a odhodlanosti v sobě lidé naleznou, aby čelili osudu nebo pomohli ostatním,“ říká Māris Avotiņš, předseda představenstva Expobank CZ.

 

Marek Čtrnáctý byl oceněn za své vystupování v řadě dokumentů a reportáží, díky kterým získává veřejnost hlubší povědomí o problematice poruchy autistického spektra. Marek Čtrnáctý je zároveň úspěšným překladatelem knih a překládá i při akcích tematicky zaměřených na autismus.

 

V rámci večera také vystoupil houslista Pavel Šporcl, nový patron APLA Praha, Střední Čechy. Na závěr se kopule budovy Expobank CZ rozsvítila na následující dva dny modrou barvou, a tím se zapojila do celosvětové akce „Light It Up Blue“, na podporu lidí s autismem. 



Expobank hostila předávání cen APLAUS

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16132667520

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více