EY je jedničkou mezi firmami poskytujícími podnikové poradenství podle IDC MarketScape


23. 05. 2019  20:04          komentáře (0)

Informační a poradenská agentura International Data Corporation (IDC) zveřejnila v dubnu výsledky hodnocení poradenských firem zabývajících se podnikovým poradenstvím. Ve všech regionech i globálně vyšla z hodnocení nejlépe společnost EY. Klienti ocenili hlavně pomoc při zvyšování produktivity, přístup k inovacím a kvalitu odborníků.

EY je jedničkou mezi firmami poskytujícími podnikové poradenství podle IDC MarketScape




Globální hodnocení IDC uvádí, že podle kupujících v celosvětovém měřítku EY klientům velice dobře pomáhá zvyšovat produktivitu a výkonnost lidských zdrojů, stabilizovat je a posílit jejich motivaci. Při realizaci zakázek kupující nadprůměrně hodnotí poskytované inovace a kvalitu poradenských odborníků a služeb EY.

„Velice si vážíme toho, že agentura IDC MarketScape ocenila naše úsilí, a těší nás, že patříme mezi absolutní špičku v poradenských službách ve všech regionech. Hodně investujeme do rozvoje našich lidí a dalších zdrojů. Snažíme se propojovat týmy nejen v rámci jednotlivých kanceláří, ale sdílíme know-how s kolegy napříč celým světem, abychom klientům mohli poskytovat služby, které pro ně budou skutečným přínosem,“ uvádí Petr Knap, vedoucí partner oddělení podnikového poradenství v regionu střední a východní Evropy ve společnosti EY, a dodává: „Naším cílem je dát klientům ty nejcennější poznatky, které jim umožní dokonale pochopit danou problematiku. Pomáháme jim otevírat prostor pro inovace a orientovat se v neustále se proměňujících podmínkách na trhu.“

„Aktivity a především úspěchy společnosti EY vnímáme jako klíčové také z pohledu zvyšování konkurenceschopnosti českých společností doma i v zahraničí. Žijeme v digitální době a digitální produkty neznají hranice. Není jednoduché se prosadit, ale díky spolupráci, sdílení znalostí a zkušeností, například právě prostřednictvím nadnárodních poradenských společností, přináší kýžený úspěch také českým společnostem,“ dodává Dana Vaníčková, Country Director pro Českou a Slovenskou republiku.



EY je jedničkou mezi firmami poskytujícími podnikové poradenství podle IDC MarketScape

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15499487792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více