Fio banka nabízí hypotéku se sazbou pod 2 %


15. 10. 2019  20:48     Tisková zpráva     komentáře (0)

Česká Fio banka opět zlevňuje své hypotéky a dostává se na sazbu pod 2 %. Tu mohou zájemci získat při sjednání úvěru s pětiletou fixací, která je zároveň mezi klienty nejoblíbenější.

Fio banka nabízí hypotéku se sazbou pod 2 %




Fio banka se rozhodla snížit úrokové sazby a nyní nabízí ještě výhodnější hypotéky pro všechny. Nejnižší je aktuálně pětiletá fixace úvěru se sazbou od 1,98 %. Ostatní fixace zůstávají beze změny. Hypotéku se zajištěním sazby na jeden rok tak klienti získají od 2,38 %, tříletou fixaci od 2,18 %. Navíc mohou využít všechny stávající benefity, jako je mimořádná splátka bez poplatků i možnost flexibilního snižování měsíčních splátek díky speciálnímu Hypospořicímu kontu, které je ke každé hypotéce zdarma.

„Snížili jsme pětiletou sazbu, která je mezi našimi klienty nejoblíbenější. Snažíme se jim tak jít vsříc, aby měli sazbu zajištěnou po co nejdelší dobu a nemuseli zbytečně často řešit refinancování. Se sazbou se navíc dostáváme pod 2 %, což v dnešní době je velmi atraktivní nabídka“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Hypotéka od Fio banky nabízí kromě snížené sazby také několik dalších benefitů. Výhodou určitě je vedení běžného i úvěrového účtu zdarma, stejně jako se neplatí žádný poplatek za poskytnutí či čerpání hypotéky. Klienti také mohou kdykoliv a zdarma splatit jakoukoliv její část. A pokud mají během splácení volné peníze, mohou si je vložit na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky. Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena. Peníze na kontě jsou klientům neustále k dispozici a můžou si je kdykoliv bezplatně vybrat a řídit si výši svých splátek podle své momentální situace.



Fio banka nabízí hypotéku se sazbou pod 2 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12522255488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více