Fio banka představuje nový Smartbanking pro iOS


10. 06. 2019  00:41          komentáře (0)

Majitelé telefonů s operačním systémem iOS mohou ode dneška stahovat nový Smartbanking od Fio banky. Aplikace, na které banka v poslední době pracovala, má nový design a přináší nové funkce.

Fio banka představuje nový Smartbanking pro iOS




Klienti české Fio banky najdou na oficiálním App Storu novou aplikaci mobilního bankovnictví, kterou banka převlékla do moderního designu, který je optimalizovaný i pro ty nejnovější telefony. S celkovou modernizací aplikace souvisí i vyšší bezpečnost a zjednodušení aktivace. Hned po přihlášení je k dispozici Nástěnka, kterou je možné si upravit dle vlastních zvyklostí, například z Internetbankingu. Nová aplikace také umožňuje vytváření a úpravu trvalých příkazů nebo například zobrazuje plánované a neprovedené platby. Novinky se týkají i QR kódů, které lze nyní načítat také z galerie nebo iCloudu. Zjednodušení posílání peněz mezi kamarády a známými představuje funkce Zaplať mi, díky které mohou klienti vytvářet QR kódy pro platby na vlastní účet.

„Naším cílem bylo udělat aplikaci, která bude pro všechny příjemná k používání a bude vycházet z našeho Internetbankingu. Tomu ji také chceme po funkční stránce co nejvíce přiblížit a plánujeme ji kontinuálně vylepšovat a přidávat nové funkce, aby časem bylo možné opravdu vše dělat jen z mobilu. Přes něj totiž klienti řeší čím dál více záležitostí, včetně financí. Ty jsou i v telefonu v bezpečí díky autorizaci každého přihlášení i transakce PINem, otiskem prstu nebo přes FaceID,“ říká Ján Franek, ředitel softwarové divize Fio banky.

Fio Smartbanking je určený pro telefony s iOS 11 a vyšším. Nějakou dobu ještě bude v obchodě k dispozici i stará verze aplikace, kterou ale banka časem stáhne. Dočasně lze tedy používat obě verze Smartbankingu. Zároveň už nyní pracuje na verzi pro Android.



Fio banka představuje nový Smartbanking pro iOS

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12631128960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více