Fio banka přichází s novou generací Internetbankingu


13. 01. 2015  13:28     TZ     komentáře (2)

Česká Fio banka představuje dlouho očekávanou novinku – dnes nabídne všem svým klientům nový Fio Internetbanking. 

Fio banka přichází s novou generací Internetbankingu




Jeho hlavními přednostmi jsou moderní vzhled, přehledné intuitivní ovládání a také změna použité technologie, která umožní obsluhu rostoucího počtu klientů Fio banky. V průběhu letošního roku pak bude následovat přidání dalších nových funkcí.

Fio banka potvrzuje titul Bankovní inovátor a přichází s novou generací aplikace Fio Internetbanking. Poté, co ji během podzimu testovala s vybranými klienty, mohou novou generaci od dnešního dne využívat všichni klienti této české banky. „Největší změnou, která však není na první pohled viditelná, prošlo technologické pozadí celé aplikace, které jsme museli přizpůsobit narůstajícímu počtu uživatelů aplikace. Jen v loňském roce jsme získali více než 117 tisíc nových klientů. Nové internetové bankovnictví je tedy na zvyšování počtu klientů připravené a nabídne těm stávajícím i budoucím rychlou a spolehlivou správu financí,“ komentuje úpravu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Nový Fio Internetbanking prošel grafickou úpravou a nabízí svěží, moderní vzhled s cílem zachovat jednoduchost a zvýšit přehlednost, tak aby byly funkce snadno a intuitivně dostupné. Klienti v nové generaci internetového bankovnictví naleznou všechny stávající funkce plus několik novinek. Mezi ně patří například vyhledávání v platbách a zprávách, možnost posílat peníze mezi svými účty snadno a rychle, přehlednější správa platebních karet či praktická nástěnka, kde si klienti mohou sami nastavit zobrazené informace. Po dobu několika měsíců bude pro klienty dostupná jak nová, tak původní verze Fio Internetbankingu, poté dojde k úplnému přechodu na nové internetové bankovnictví, které chce Fio banka v letošním roce rozvíjet o další nové funkce.

„Fio, ještě jako družstevní záložna, nabídla v roce 1998 jako první finanční instituce v ČR svým klientům Internetbanking. Nyní přichází Fio banka s novou generací a věříme, že bude pro naše klienty přínosem jak po stránce uživatelské, tak funkční. Tím však naše inovace nekončí, v průběhu roku se mohou klienti těšit například na systém pro správu domácích financí, šablony pro zahraniční platby a další nové funkce,“ dodává Ján Franek.

Novy_Fio_Internetbanking_1

Novy_Fio_Internetbanking_2

 

Novy_Fio_Internetbanking_3

 

Více informací na www.fio.cz



Fio banka přichází s novou generací Internetbankingu

Hodnocení banky není jenom o ....
internetovým bankovnictví!!!!...
Fio banka přichází s novým bankovnictvím, a já odcházím k jiné bance
NOvé bankovnictví FIO je zcela nepoužitelné, nepřehledné a vyloženě nanic. Původní bankovnictví sice...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15564725520

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více