Fio banka umožňuje založit účet úplně online bez papírování


02. 11. 2015  11:40          komentáře (2)

Česká Fio banka nově rozšířila možnosti založení účtu na dálku o další způsob, který je čistě elektronický bez nutnosti tisknout dokumenty, sjednávat schůzku s kurýrem či chodit na pobočku. Zájemci o osobní účet bez poplatků nyní vše vyřídí online.

Fio banka umožňuje založit účet úplně online bez papírování




Rychleji, snáze a ekologicky. Tak lze nyní založit osobní účet u české Fio banky. Ta nově nabízí zcela elektronický způsob, aniž by zájemci o její bankovní služby bez poplatků museli chodit na pobočku nebo si sjednávali schůzku s kurýrem. Stačí, když na webu banky vyplní online formulář, přiloží sken dvou dokladů totožnosti a dokladu o vedení běžného účtu v jiné bance v ČR. Z něj si na svůj nově zřízený účet pošlou ověřovací platbu v libovolné výši. Fio banka jim pak obratem zašle nazpět jeden haléř a ve zprávě pro příjemce aktivační kód, kterým klienti založení nového Fio osobního účtu potvrdí. Celý proces je rychlý a pohodlný, zájemci nemusí nikam chodit. Fio banka tento způsob nabízí všem zletilým tuzemským fyzickým osobám vyjma podnikatelů, kteří dosud nevyužívají žádné její služby.

„Máme 75 poboček po celé České republice, ale snažíme se, aby většina našich služeb byla dostupná online. Vycházíme tak vstříc všem, kdo nechtějí nebo nemohou přijít na pobočku nebo se jim nehodí domlouvat setkání s kurýrem, který standardně přiváží smlouvu k podpisu. Elektronické založení účtu je velice pohodlné, časově nenáročné a navíc šetrné k životnímu prostředí, veškerá smluvní dokumentace je totiž v elektronické podobě,“ dodává k novince Fio banky její mluvčí Ján Franek.



Fio banka umožňuje založit účet úplně online bez papírování


Dobry den chci si u vas založit učet poradte dekuji Spacil...
žena
dobry den chtěla bych si uvas založit učet dekuji...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16429994736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více