Fio posunula Smartbanking zase o krůček dále


17. 08. 2012  17:46     BP.com     komentáře (1)

V minulém týdnu zpřístupnila Fio banka na Google Play novou verzi aplikace pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android. Vylepšená aplikace nabízí klientům s vlastními kartami Fio banky možnost zobrazovat realizované karetní transakce nebo spravovat parametry karet bez nutnosti navštěvovat pobočku banky.





Jak jsme vás již dřívě informovali, Fio banka začala už v červnu 2012 vydávat vlastní platební karty. Ty je možno plně ovládat přes aplikaci Internetbanking, a od minulého týdne navíc i prostřednictvím nové verze aplikace Smartbanking. "Klienti si mohou zobrazovat detaily karet a nezaúčtované transakce, měnit limity nebo kartu dočasně blokovat a opět odblokovávat," informovala banka. Všechny aktivní funkce je třeba pro zachování bezpečnosti potvrzovat PINem používaným v rámci aplikace například i pro zasílání plateb.

.

SOUBOJ LOG - HLASUJTE ZA SVOU BANKU, ANEBO PROTI NÍ!

.

"Po vylepšení nabídky Fio banky o vlastní platební karty jsme chtěli klientům nabídnout možnost jejich pohodlného ovládání i přes mobilní telefon. Souběžně se spuštěním upgradu aplikace pro Android připravujeme samozřejmě rovněž novou verzi pro telefony iPhone,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.



Fio posunula Smartbanking zase o krůček dále

test
nebaví měto...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15456827664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více