ČSOB umísťuje bankomaty i přímo do firem


11. 10. 2018  00:58     Miroslav Zeman     komentáře (0)

BANKY A INOVACE: Opět máme novou velmi zajímavou bankovní inovaci, která je také velmi dobrým nápadem. Naši studenti v soutěži ideální banka navrhovali mimo jiné i bankomaty přímo do domácnosti. Zde se nejedná přímo o domácnosti, ale firmy. 

ČSOB umísťuje bankomaty i přímo do firem




Firemní klienti ČSOB, kteří denně operují s velkými objemy peněz v hotovosti, mohou přímo ve svých prostorách mít vlastní bankomaty a využívat je k bezpečnému ukládání. Několik desítek bankomatů už používají zásilková společnost a online supermarket. Zájem o tuto službu má i obchodní řetězec a o možné spolupráci se jedná se sítí čerpacích stanic. Bankomaty dodává ČSOB do firem jako jediná na trhu.

Ale, ale, co je to za zajímavou inovaci? Vypadá to jako velmi dobrý nápad. Tam kde firmy nakládají s velkými objemy peněz, poskytne tato banka velmi efektivní a inovativní službu a umístí do jejich prostor své bankomaty. Je to opravdu chytré řešení, kde banka zabíjí několik much jednou ranou. Nejen že může kasírovat poplatky za své služby a využívání bankomatů, ale také firmy a zaměstnance ve firmě motivuje k otevření účtů či využívání dalších služeb u této velké banky. Je to vlastně stejná idea, jakou navrhovali studenti v naší soutěži středních a vysokých škol, kteří navrhovali instalování bankomatů přímo do domácností. Třeba i toho se někdy dočkáme.


 



ČSOB umísťuje bankomaty i přímo do firem

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více