GE Money Bank nabízí bezkontaktní platební karty s technologií PayPass


03. 09. 2012  14:02     tz     komentáře (0)

GE Money Bank nabízí od 1. září všem novým i stávajícím klientům bezkontaktní debetní a kreditní karty, které výrazně urychlují bezhotovostní platby menších částek a zároveň si zachovávají veškeré funkčnosti stávajících platebních karet. Jako další inovace v oblasti mobilních plateb chystá GE Money Bank spuštění služby Mobito, následovat budou platby mobilním telefonem založené na technologii NFC a bezkontaktní nálepky s PayPassem. GE Money Bank tak nabídne nejširší spektrum moderních platebních nástrojů na českém trhu.





Bezkontaktní technologie PayPass je další z řady inovací, které našim klientům přinášejí větší komfort při placení. Při platbách do 500 korun není zpravidla potřeba zadávat PIN, stačí kartu jednoduše přiložit k platebnímu terminálu. V nekonečné frontě u pokladny supermarketu je to zrychlení, které zákazníci rozhodně ocení,“ říká Jiří Kejla, projektový manažer GE Money Bank.

 

Těší nás, že GE Money Bank umožní většině svých klientů platit PayPassem, tedy rychleji a pohodlněji než tomu bylo doposud. Podle našeho průzkumu MasterIndex 76 % respondentů má o placení s PayPassem zájem. Zároveň více jak polovina z nich oceňuje právě rychlost platby. Proto věříme, že se již brzy stane PayPass standardem – a GE Money Bank k tomu napomáhá svou vstřícností vůči inovacím,“ uvedl Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

 

Od 1. září 2012 začíná GE Money Bank vydávat všechny debetní karty MasterCard Standard, Gold a stříbrnou kartu ke kontu Optimal a kreditní karty MoneyCard Plus a MoneyCard Gold s bezkontaktní technologií PayPass. Stávající držitelé tohoto typu platebních karet GE Money Bank mohou kdykoliv požádat o vydání nové karty s bezkontaktní technologií nebo ji automaticky získají při obnově karty. 

 

Bezkontaktní technologie PayPass umožňuje provádět platby do 500 korun pouhým přiložením karty k platebnímu terminálu, aniž by držitel karty musel zadávat PIN. Podmínkou použití této technologie je platební terminál schopný takovou platbu akceptovat. Bezkontaktní platební karty přitom nabízejí stejnou úroveň zabezpečení a zachovávají si všechny běžné funkčnosti pro placení přes internet i v obchodě jako dosavadní karty.

 

Vedle bezkontaktních karet chystá GE Money Bank v nejbližší době také další inovace v oblasti platebních technologií. V polovině září začne klientům nabízet novou službu mobilních plateb Mobito. Ve spolupráci se společnostmi Telefónica a MasterCard zároveň připravuje platby mobilním telefonem založené na technologii NFC, jejichž spuštění plánuje na první polovinu příštího roku. Tato služba bude k dispozici pro více typů mobilních telefonů podporujících NFC (tzv. PayPass Ready), a to bez omezení celkového počtu uživatelů. Zákazníci s mobilními telefony bez podpory NFC budou mít možnost zvolit alternativu v podobě bezkontaktní nálepky.

 

Pojištění proti zneužití

Spolu s rozšířenou funkčností nově vydávaných bezkontaktních karet rozšířila GE Money Bank také rozsah Pojištění platební karty a osobních věcí. Toto pojištění chrání klienty při zneužití karty v případě její ztráty nebo odcizení a kryje všechny typy transakcí včetně bezkontaktních plateb. Zároveň poskytuje i pojištění pro případ krádeže peněz vybraných pojištěnou kartou z bankomatu a nákladů na znovupořízení ztracených nebo odcizených osobních dokladů, klíčů, mobilního telefonu (a jeho zneužití), peněženky, kabelky či dioptrických brýlí.

.



GE Money Bank nabízí bezkontaktní platební karty s technologií PayPass

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15523973776

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více