GEEN Vstřícná banka:
Dejte Fio bance své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016


27. 09. 2016  00:54     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Fio banka a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Fio bance své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016




U Fio banky nemůžeme začít jinak než zopakovat její prvenství a zisk titulu GEEN Nejvstřícnější banka roku 2014. Banka tento nejvyšší titul obhájila již po čtvrté. První klientský rating bank je přitom nejkomplexnější a nejcitovanějším projektem pro objektivní hodnocení tuzemských bank.

Fio banka je v rámci nízkonákladových bank tou výraznější bankou a společně s Air Bank představuje špičku segmentu nízkonákladových bank. Banka, stejně jako Air Bank vytváří opakovaně zisk a přichází na trh pravidelně s novinkami a inovacemi, které rychle zavádí do praxe. Fio banka také pravidelně rozšiřuje svou pobočkovou síť, kdy se snaží dostat se ke svým klientům co nejblíže.

Fio je banka, která je sice nyní už střední, ale je aktivní, inovativní, je dobře vidět a také je česká. Právě na českosti postavila banka svou novou image. Banku tedy hodnotím velmi pozitivně.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v II. čtvrtletí 2016

Fio banka: Fio banka nabízí pojištění schopnosti splácet hypotéku

Hypospořicí konto je nyní úplně zdarma, díky čemuž si klienti mohou snižovat úrok až na 0 %. Funguje to tak, že jistinu hypotéky ve výši aktuálního zůstatku na kontě vám neúročíme. A v případě, že by klienti měli během celého splácení na Hypospořicím kontě částku ve výši celé jistiny, bude jejich úrok 0 % p.a. a budou tak splácet pouze jistinu. Tím pádem nepřeplatí vůbec nic navíc. Své úspory přitom mají neustále k dispozici a mohou s nimi libovolně nakládat, třeba je všechny kdykoliv vybrat.

Pojištění splácet hypotéku. No je to trošku kontroverzní produkt. Klienti obecně nemají často moc dobré zkušenosti s pojištěním schopnosti splácet. Když tento produkt banky či pojišťovny nabízejí, tak slibují a nic není problém. Když se má dojít k placení, tak hledají důvody proč neplatit a klient se pak dozví spoustu informací, které mu před podpisem nikdo neřekl, nebo je bagatelizoval. Skutečně kvalitní a vstřícné pojištění se pozná až ve chvíli plnění. Doufejme tedy, že i pojištění nabízené Fio bude jiné než ta ostatní a bude skutečně kvalitní a vstřícné.

Jak si Fio banka představuje revoluci v hypotékách? Fio banka přišla s výraznou proměnou své hypotéky a přináší zájemcům o vlastní bydlení řadu vylepšení a novinek. Mezi ty hlavní patří možnost snížit si měsíční splátky díky Hypospořicímu kontu, a to nově zdarma, navýšení slev z úrokové sazby za refinancování a koupi nemovitosti nebo možnost kdykoliv předčasně splatit celou hypotéku najednou nebo jakoukoliv její část bez poplatků a sankcí.

Moc hezkou a zajímavou zprávou bylo oznámení, že Fio bank umožňuje obchodování s akciemi Moneta Money Bank, tedy svého konkurenta. Fio banka nově svým klientům nabízí možnost obchodovat s akciemi společnosti MONETA Money Bank, a.s. na české burze RM-SYSTÉM. Zní to docela vtipně od jiné banky, ale u Fio banky je to logické. Její specializací je právě investování do cenných papírů.

Fio banka také oznámila velký úspěch dosažení mety 600 000 klientů. Fio banka patří mezi nejrychleji rostoucí banky v ČR a nyní překročila hranici 600 000 klientů. Ti nejčastěji využívají účty bez poplatků a investiční služby, zájem roste také o úvěry na bydlení. Fio banka poskytuje běžné bankovní služby zdarma, přesto je v zisku, a to nepřetržitě od získání bankovní licence v roce 2010.

Banka se také pochlubila svým umístěním v soutěži Zlatá koruna. Fio banka bodovala v prestižním hodnocení bank a pojišťoven Zlatá koruna 2016 a odnesla si celkem osm cen, z toho čtyři první místa mimo jiné za nejlepší osobní a podnikatelský účet. Odborná porota ocenila také Fio podnikatelský úvěr nebo investiční aplikaci e-Broker.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Fio bance své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12513478240

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více