GEEN Vstřícná banka:
Dejte Sberbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017


02. 03. 2017  00:40     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Sberbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017




Sberbank po převzetí tehdejší Volksbank výrazným způsobem oživila. Typicky zelená, ekologická barva je dobře vidět a je sympatická. Banka je také aktivnější. Je vidět, že se Sberbank snaží zachytit na novém trendu růstu nízkonákladových bank a zájmu o ně. To je také v této chvíli a situaci na trhu jediná možná cesta jak relativně rychlým způsobem dosáhnout posílení pozice na trhu.

V opačném případě by totiž banka, stejně jako její právní předchůdkyně upadla do zapomnění a nevýznamnosti. A tomu se bude chtít Sberbank určitě vyhnout. Důkazem oživení aktivity banky jsou i následující řádky hodnocení.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v IV. čtvrtletí 2016

Sberbank se ve třetím čtvrtletí pochlubila především svým firemním FÉR úvěrem pro podnikatele a firemní klientelu s obratem do 25 milionů korun ročně. Úrokovou sazbu neúčelového nezajištěného úvěru mohou klienti získat od 4,44 % ročně, úvěr není spojen s žádnými poplatky. Za sjednání, vedení, změny i předčasné splacení úvěru klienti nic neplatí. Obdobnou úrokovou sazbu u podobného typu úvěrů můžeme najít i u jiných finančních ústavů. Rozhodně se však jedná o dobrou zprávu pro podnikatele a financování jejich aktivit.

Bankéři, kteří hrají fotbal se zdravotně postiženími z organizace Rybka, zatímco jejich kolegové staví pro obyvatele domu Rybka altán a kuličkové hřiště. Sberbank Nadačním fondem žije. Fotbalový turnaj smíšených družstev Sberbank a Rybky všechny skvěle nakopnul ke společně strávenému odpoledni s překvapením na konci. Takový zápas bych chtěl vidět. Určitě se jedná o zajímavou oddechovou aktivitu. Bohužel se jedná o jednorázovou akci, která nemá až tak velký plošný dopad.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12520838208

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více