GEEN Vstřícná banka:
Dejte Sberbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016


13. 09. 2016  00:43     Miroslav-Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Sberbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016




Sberbank po převzetí tehdejší Volksbank výrazným způsobem oživila. Typicky zelená, ekologická barva je dobře vidět a je sympatická. Banka je také aktivnější. Je vidět, že se Sberbank snaží zachytit na novém trendu růstu nízkonákladových bank a zájmu o ně. To je také v této chvíli a situaci na trhu jediná možná cesta jak relativně rychlým způsobem dosáhnout posílení pozice na trhu.

V opačném případě by totiž banka, stejně jako její právní předchůdkyně upadla do zapomnění a nevýznamnosti. A tomu se bude chtít Sberbank určitě vyhnout. Důkazem oživení aktivity banky jsou i následující řádky hodnocení.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v II. čtvrtletí 2016

Sberbank: Sberbank CZ letos spadla do ztráty 9,8 milionu korun

Sberbank je jednou z mála bank, která se dostala v prvním čtvrtletí roku 2016 do ztráty. Pravda, ztráta není nijak závratná, ale pro banku je to jistě znepokojující údaj. Je pravda, že se Sberbank snaží, snaží se být vidět, snaží se i občas něco zajímavého nabídnout. Na druhou stranu ale se tato banka dosud nijak nevyprofilovala a to jí může škodit. U Sberbank nevíme, zda se jedná o tradiční, nebo spíše nízkonákladovou banku, nevíme jaký je vlajkový a super nejvýhodnější produkt této banky. Moc toho o té bance prostě nevíme a také nevím, zda je to chyba klientů, nebo spíše chyba této banky.

Od 1. července 2016 banka přistoupila k úpravě, tedy ke snížení úrokových sazeb  u spořících účtů pro fyzické osoby i podnikatele s obratem do 25 milionů korun ročně. K těmto úpravám však přistupují v podstatě všechny tuzemské banky.

Banka také oznámila rozšíření služeb u jejích účtů od 16. 5. 2016, kdy bude možné vedení účtů a provádění bezhotovostních plateb v měnách turecká lira, rumunský leu a čínský juan. Ne každý ale tuto novinku využije.

Banka také přistoupila ke snížení úrokových sazeb u svých hypoték a to od dubna. FÉR hypotéky snižují své úrokové sazby, které zažínají na 1,89 procenta ročně.

Od dubna také banka snížila úrokové sazby u FÉR půjček a FÉR konsolidací až na 5,99 procenta ročně. 



GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15532108304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více