Hypoteční týden se serverem Bankovní poplatky začíná


03. 04. 2017  00:09     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Tento týden se zaměříme na hypoteční úvěry a hypoteční trh. Během celého týdne vám tak přineseme zajímavé články kde popíšeme nejdůležitější aspekty hypoték a přiblížíme vám změny na hypotečním trhu.

Hypoteční týden se serverem Bankovní poplatky začíná




Právě oblast hypoték zasáhlo na přelomu minulého a tohoto roku nejvíce změn a úprav. Hypotékám se nevyhnula ani vlna regulací. Jak už to tak bývá, některé změny směřují přímo ve prospěch klientů bank, což jsou úpravy, které přinesl zákon o spotřebitelském úvěru, jiné zase směřují v neprospěch klientů bank. Těmito úpravami jsou například regulační opatření ČNB, které zavádí strop výše úvěrů a omezení objemu úvěrů v jednotlivých segmentech.

Tento týden jsme se tedy rozhodli informovat vás o nejdůležitějších otázkách hypoték a hypotečního trhu vůbec. Tento týden také odstartuje seriál článků na téma hypotéky a refinancování hypoték.

Věříme, že hypoteční týden (slovní podobnost s tematickými týdny v obchodním řetězci Lidl je jen náhodná) vám budou prospěšné a přinesou vám potřebné a praktické informace o hypotečních úvěrech.



Hypoteční týden se serverem Bankovní poplatky začíná

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více