Hypoúvěr GARANT od Buřinky Vám dá jistotu a čas v klidu si vybrat bydlení


18. 06. 2019  00:19          komentáře (0)

Chcete mít garanci úvěru na vysněné bydlení, ale ještě nemáte vybranou nemovitost? Buřinka přichází s novým hypotečním produktem Hypoúvěr od Buřinky GARANT. Jedná se o předem schválený Hypoúvěr, který nabízí jistotu finančních prostředků těm, kteří si chtějí pořídit vlastní bydlení, ale zatím ho ještě nenašli.

Hypoúvěr GARANT od Buřinky Vám dá jistotu a čas v klidu si vybrat bydlení




Tento speciální produkt umožňuje sjednat úvěr na základě prověření příjmů klienta, aniž by měl v okamžiku podání žádosti o úvěr již vyhlédnutou nemovitost, kterou bude kupovat. Unikátnost Hypoúvěru GARANT spočívá především ve sjednané době 12 měsíců, během které může hledat své bydlení a následně kdykoliv zahájit čerpání úvěru. Eliminuje tak riziko, že by propásnul nabídku, která se už nemusí opakovat.

„Snažíme se vylepšovat naše služby s cílem posilovat spokojenost klienta. Hypoúvěrem GARANT mu dáváme jistotu a především čas, aby si v klidu mohl vybrat bydlení, které mu bude vyhovovat a bude odpovídat jeho potřebám,“ uvádí Jana Hrušková, ředitelka útvaru Produkty a marketing v Buřince. A dodává: „Bydlení nekupujete každý den a schválený úvěrový rámec, poskytne klientovi jistotu, od které se může při hledání odpíchnout.“  

Pro uzavření Hypoúvěru GARANT od Buřinky potřebuje mít klient pouze dostatečný příjem a alespoň základní představu, kolik by rád do svého bydlení investoval. Jakmile se rozhodne pro konkrétní nemovitost, uzavře
s Buřinkou dodatek k úvěrové smlouvě, v němž budou upřesněny všechny podmínky pro čerpání. Pro získání úvěru není nutné mít uzavřenou smlouvu o stavebním spoření.

Více informací najdete na www.burinka.cz/hypouver/, nebo na naší bezplatné lince 800 120 120.



Hypoúvěr GARANT od Buřinky Vám dá jistotu a čas v klidu si vybrat bydlení

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

11195748976

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

5,62


ČÍSLO TÝDNE - 5,62 právě tolik procent činila průměrná úroková sazba hypoték na počátku března. Mírně se tak zvýšila o 0,02 procenta.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2600
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,2840
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8440
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5560
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,2320
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0783
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více