I na propadech se dá vydělávat


28. 02. 2008  12:52     Pavel Daniel     komentáře (1)

Další články

Server Kurzy.cz nabízí ŠKOLU OBCHODNÍKA (www.kurzy.cz/škola-obchodníka), která uživatele připraví na známá rizika a postupy v obchodování.





Snad i ti, kteří se o investování svých peněz nezajímají zaregistrovali, že od počátku roku přicházejí z kapitálových a peněžních trhů dosti špatné zprávy. Zatímco ještě na počátku letošního roku vykazoval hlavní český burzovní index PX v meziročním srovnání téměř dvanáctiprocentní růst, o dva měsíce později, všechny zisky vymazal. Přeloženo do řeči peněz – ten kdo minulý rok v lednu investoval do českých akcií tisícovku, by ještě v lednu 2008 inkasoval téměř 120 korun zisku, zatímco na počátku března by nemohl počítat s žádným příjmem. Dá se takovým situacím zabránit? Ba co víc, dá se na nic vydělat? Na obě otázky existuje kladná odpověď.

Server Kurzy.cz nabízí, kromě speciálních rubrik a přehledů o kapitálovém a peněžním trhu, také ŠKOLU OBCHODNÍKA (www.kurzy.cz/škola-obchodníka), která uživatele připraví na známá rizika a postupy v obchodování. O tom, že lidé se chtějí přiučit a vydělávat i na nepříznivém vývoji, svědčí vnitrofiremní statistiky. Celková návštěvnost sekce ŠKOLY OBCHODNÍKA se pohybuje v řádu několika tisíc Unikátních návštěvníků za měsíc a počet shlédnutých stran osciluje v řádech několika desítek tisíc stran. „Na to, že je tato služba poměrně nová, vykazuje skvělý trend,“ říká Petr Hanisch, obchodní ředitel Kurzy.cz. Zajímavostí je, že v rámci této služby Serveru Kurzy.cz dramaticky roste zájem o sekci Burzovních seminářů, které řeší většinou v periodě 2x do měsíce aktuální problémy kapitálových a peněžních trhů. Tuto službu Kurzy.cz poskytují ve spolupráci se společností Czechwealth Ludvíka Turka, která sídlí v Praze a Liberci. „Cílem služby ŠKOLA OBCHODNÍKA je vzdělávat veřejnost v oblasti investování na kapitálových trzích. Díky spolupráci s naším partnerem uživateli přinášíme ty nejkvalitnější informace, prověřené dlouholetou praxí,“ dodává Hanisch.



I na propadech se dá vydělávat

Diskutovat (1)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12630647744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více