Internetové bankovnictví Komerční banky může být nedostupné


18. 06. 2012  16:06     ČTK / BP.com     komentáře (0)

Někteří uživatelé dnes mohou mít problémy s přihlášením do internetového bankovnictví Komerční banky, aplikace také může být zpomalená. Souvisí to s přechodem na novou verzi webové správy účtu, kterou banka spustila v neděli. Vyplývá to ze sdělení mluvčí Komerční banky Moniky Klucové pro ČTK. I my jsme banku oslovili, přinášíme kompletní odpověď tiskové mluvčí Moniky Klucové. Už teď je však jasné, že vzhledem k rozsahu problému by se dalo s "úspěšným spuštěním" polemizovat.





"Z důvodu velkého zájmu klientů o nové internetové bankovnictví evidujeme pomalejší odezvy při komunikaci, případně dosažení limitu počtu přihlášených uživatelů," uvedla mluvčí. Banka podle Klucové zlepšuje službu tak, aby pokryla potřeby klientů. Úpravy by se měly uskutečnit v řádu hodin.

.

Banka již v předstihu klienty varovala, že problémy s přihlášením mohou trvat až do úterka. "Z důvodu zvýšené provozní zátěže systémů KB se mohou od 17. června do 19. června vyskytovat delší odezvy v aplikacích," upozornila banka podle serveru iDnes.cz před víkendem.

VYJÁDŘENÍ BANKY PRO BP.COM (Monika Klucová):

"Komerční banka úspěšně spustila v neděli 17. června novou verzi internetového bankovnictví. Z důvodu velkého zájmu klientů o nové internetové bankovnictví evidujeme pomalejší odezvy při komunikaci, případně dosažení limitu počtu přihlášených uživatelů. Na tuto situaci jsme připraveni a průběžně navyšujeme technickou infrastrukturu tak, abychom pokryli potřeby všech našich klientů. Tyto změny se realizují v řádech jednotek hodin. Všem našim klientům se za vzniklé potíže velmi omlouváme."

.

Poznámka: V sekci Vrba přineseme v průběhu týdne konkrétní zkušenosti klientů...



Internetové bankovnictví Komerční banky může být nedostupné

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15131487744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více