J&T BANKA představuje exkluzivní, krystaly posetou platební kartu Black Crystal


03. 09. 2012  13:55     tz     komentáře (0)

J&T BANKA uvádí na český a slovenský trh zcela unikátní embosovanou platební kartu MasterCard Black Crystal posetou pravými krystaly SWAROVSKI® ELEMENTS. Nová karta určená privátním klientům banky v sobě snoubí luxus s mnoha nadstandardními službami J&T Concierge či VIP Service Clubu CONTINENTAL na Letišti Praha, díky kterému můžete přijet limuzínou až k letadlu. Black Crystal je mezinárodní čipová platební karta s platností 3 roky, plně akceptovaná v bankomatech a u obchodníků označených logem MasterCard.





„Privátní bankovnictví je především o unikátních produktech, zajímavých investicích a nadstandardních službách. Jsem proto velmi rád, že jako první v České republice a na Slovensku nabízíme svým klientům naprosto ojedinělou platební kartu s krystaly Swarovski® Elements,“ komentuje novou kartu Andrej Zaťko, ředitel privátního bankovnictví J&T BANKY.

 

Majitelé karet se mohou díky zahrnutým službám nechat doslova hýčkat a unášet za hranice představivosti. J&T Concierge nabízí služby z oblasti cestování, nakupování či life-style managementu. Pomoc tak najdete nejen při plánování rodinné dovolené, či nákupu vysněného dárku a organizování snové oslavy, ale také se zajištěním vstupů a lístků i na beznadějně vyprodané akce či poradenství a služby spojené například s nákupem nemovitosti v zahraničí.

 

„Nová platební karta MasterCard Black Crystal od J&T BANKY je exkluzivní nejen službami, které jsou na ni navázané, ale také svým speciálním designem. Karta již přestává být pouhým kusem plastu a stává se součástí image svého držitele. Právě krystaly podtrhují její výjimečnost a prestiž, kterou si její klienti zaslouží, “ uvedla Ivana Laňová, obchodní manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku.

 

Další výhody spojené s vlastnictvím platební karty Black Crystal jsou automatická členství v programech International Airline Passengers Association (IAPA), který je největším celosvětovým programem poskytující mezinárodní služby a výhody pro cestující jako jsou například hotelové slevy, slevy v autopůjčovnách či zabezpečení zavazadel a klíčů či programu Priority Pass, který umožňuje přístup do více než 600 VIP salónků na 320 mezinárodních letištích ve stovce zemí po celém světě, bez ohledu na leteckou společnost, třídu a letenky. V případě zrušení či zmeškání letu tak můžete využít komfortního zázemí jak k práci, tak k odpočinku.

 

S novou kartou je spojeno také cestovní pojištění J&T Exclusive, které je vytvořeno v exkluzivní spolupráci s pojišťovnou Generali Slovensko. Jeho výhodou jsou kromě nadstandardních pojistných částek a celosvětového krytí také možnost připojištění až 5 osob určených držitelem karty, na které se pojištění vztahuje v plné výši bez nutnosti cestovat s majitelem karty.

 

Více informací o nové luxusní platební kartě MasterCard J&T Black Crystal naleznete na www.mastercard.cz nebo na www.jtbank.cz.

 


J&T BANKA představuje exkluzivní, krystaly posetou platební kartu Black Crystal

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15537671952

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více