J&T BANKA uvádí na kapitálový trh další emisi dluhopisů – JOJ MEDIA HOLDING


13. 01. 2012  09:22     TZ     komentáře (0)

J&T BANKA úspěšně umístila na trh veřejnou emisi podnikových dluhopisů slovenské holdingové společnosti JOJ Media House a.s., která vlastní, spravuje a financuje podíly a účasti ve společnostech z oblasti mediálního průmyslu. Jde o čtyřleté obligace v celkovémobjemu 25.000.000 EUR. Nominální hodnota dluhopisu je 1.000 EUR. Dluhopisy aktuálně se 7% p.a. výnosem do splatnosti jsou obchodovatelné na bratislavské Burze cenných papírů.





„J&T Banka se snaží pro své klienty nejen vyhledávat, ale i vytvářet zajímavé investiční příležitosti. Dalším z úspěšných produktů je uvedení veřejně obchodovatelné emise na dluhopisový trh. Po dvou emisích v České republice, tak přichází první, ale ne poslední, i na Slovensko. Což je reálným příkladem oživování slovenského kapitálového trhu. JOJ holding s televizí JOJ je stabilní a úspěšný projekt. Věříme, že investice do dluhopisů s pevným a zajímavým výnosem investory osloví a nebude chybět v jejich portfoliu,“ říká Andrej Zaťko, ředitel privátního bankovnictví J&T BANKY.

 

BEZKUPONOVÝ DLUHOPIS – CENNÝ PAPÍR S PEVNÝM VÝNOSEM

Dluhopis JOJ Media Holding byl vydaný s nulovým kuponem a diskontem k nominální hodnotě. Aktuálně nese výnos 7 % p.a. až do splatnosti dne 21.12. 2015. U dluhopisů s nulovým kuponem investor dosahuje výnosu rozdílem mezi nákupní cenou a cenou při splatnosti nebo prodejem před splatností. Emitentem dluhopisu je společnost JOJ Media House a.s., administrátorem emise je J&T BANKA, a.s., která zajišťuje úpis a obchodování. Aranžérem emise je J&T IB and CapitalMarkets, akciová společnost.



J&T BANKA uvádí na kapitálový trh další emisi dluhopisů – JOJ MEDIA HOLDING

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15585836400

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více