Kalkulátor Bankovní poplatky oficiálním srovnavačem na serveru ČOI


26. 11. 2018  00:17     Miroslav Zeman     komentáře (0)

AKTUALITA: Komplexní kalkulátor bankovních poplatků serveru Bankovní poplatky se stal oficiálním srovnavačem na serveru České obchodního inspekce. Srovnavač bankovních poplatků je jediným a nejkomplexnějším kalkulátorem na tuzemském internetu.

Kalkulátor Bankovní poplatky oficiálním srovnavačem na serveru ČOI




Dne 31. 10. 2018 vstupuje v účinnost ustanovení § 202 odst. 3 zákona č. 370/2017 Sb., o platebním styku (dále jen „zákon o platebním styku“). Tato nová právní úprava ukládá provozovatelům srovnávacích stránek platebních účtů povinnost před zahájením a před ukončením provozu těchto stránek oznámit České obchodní inspekci a České národní bance údaje týkající se srovnávacích stránek a jejich provozovatele.

Za provozovatele srovnávacích stránek ve smyslu ustanovení § 1 písmene e) zákona o platebním styku se považují podnikatelé, kteří prostřednictvím internetových stránek srovnávají úplaty za služby spojené s platebním účtem uplatňované různými poskytovateli.

Pokud si tedy chce uživatel porovnat běžné účty na tuzemském trhu z hlediska výše poplatků, může pro tento účel využít právě kalkulátor bankovních poplatků na serveru www.Bankovnípoplatky.com

KALKULÁTOR BANKOVNÍCH POPLATKŮ NALEZNETE ZDE!

Kalkulátor



Kalkulátor Bankovní poplatky oficiálním srovnavačem na serveru ČOI

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více