Karta ze zlata od Banky CREDITAS získala světovou cenu Mezinárodní asociace výrobců karet


16. 05. 2019  14:08          komentáře (0)

Karta MasterCard Real Gold získala prestižní ocenění v kategorii „Unikátní inovace“ v celosvětové soutěži Élan Awards. Tu pravidelně pořádá Mezinárodní asociace výrobců karet (ICMA), letošní se vyhlašovala v Orlandu na Floridě (USA). Jde vůbec o první českou platební kartu, která v této soutěži vyhrála.

Karta ze zlata od Banky CREDITAS získala světovou cenu Mezinárodní asociace výrobců karet




„Élan Awards každoročně oceňují nejlepší z nejlepších v oblasti platebních karet, přičemž kladou důraz na nejnovější pokrok a inovace ve výrobě, distribuci a personalizaci,“ řekl Jeffrey Barnhart, výkonný ředitel ICMA.  

https://icma.com/elan-awards/

Exkluzivní debetní karty Mastercard Real Gold z limitované série black&gold od Banky CREDITAS byly uvedeny na trh v červnu 2018. Jde vůbec o první takovou kartu nejen v České republice, ale v celé Evropě. K dispozici jsou ve dvou provedeních, od každého bylo vyrobeno pouze 50 kusů. Základním materiálem použitým při výrobě karet je jeden z nejcenějších kovů – zlato. Banka jej nabízí VIP klientům.

 

„Když jsme přemýšleli, jaká by měla být naše nejexkluzivnější platební karta pro VIP klienty, chtěli jsme, aby byla opravdu výjimečná. Karta MasterCard Real Gold z opravdového zlata to beze zbytku splňuje a cena od ICMA potvrzuje její výjimečnost na světové úrovni,“ řekl Kamil Rataj, místopředseda představenstva banky CREDITAS.

 

Výrobcem karty Real Gold je společnost Idemia. Ta na její realizaci spolupracovala s americkou CompoSecure, která se zaměřuje na výrobu karet z neobvyklých materiálů. Design ve dvou barevných variantách (zlaté a černo-zlaté) pochází z dílny Dynamo Design.

Ke kartě získává její držitel samozřejmě i řadu exkluzivních služeb. Například prémiovou službu Concierge, která poskytuje nadstandardní individuální servis, přístup do stovek letištních salonků po celém světě nebo exkluzivní pojištění a nadstandardní výše limitů pro platby.

 

ICMA

The International Card Manufacturers Association (ICMA – Mezinárodní asociace výrobců karet) je vedoucí asociací výrobců a personalizátorů karet a jejich dodavatelů. Už téměř třicet let je ICMA v čele rychle se měnícího odvětví. ICMA se na globální úrovni zaměřuje na vzdělávání, networking a sdílení nových a pokrokových myšlenek. Podle údajů ICMA bylo globálně vyrobeno v roce 2017 zhruba 36,8 miliardy karet.



Karta ze zlata od Banky CREDITAS získala světovou cenu Mezinárodní asociace výrobců karet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12494361440

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více