KAZUISTIKA:
Jak dopadl souboj s ČMSS


21. 12. 2017  00:29     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KAZUISTIKA - Reálné příběhy našich čtenářů: Čtenář se pustil do boje s Českomoravskou stavební spořitelnou za svá práva a uspěl. Je to příklad toho, že má smysl prát se za svá práva a to i s velkými finančními kolosy. ČTĚTE DÁLE!

KAZUISTIKA: Jak dopadl souboj s ČMSS




Příběh klienta ČMSS je důkazem, že se vyplatí bojovat, pokud jste přesvědčeni o tom, že máte pravdu a že se k vám finanční instituce nezachovala korektně nebo v souladu s právem. Bohužel, tisíce klientů se obávají řešit své problémy a nespokojenost a vydělávají na tom jen a jen banky.

"Rad bych se podelil se svym pribehem boje s CMSS. Dlouhodobe mi vadili rostouci poplatky za vedeni sporiciho uctu stavebniho sporeni. Nekolikkrat jsem jim psal, ze s tim nesouhlasim. No odpoved byla pokazde ve smyslu, ze moznost zvedat poplatky maji ve smlouve... Stejne tak mi nevysli vstric s bezplatnym ukoncenim stavebniho sporeni. Takze marny boj... Az co se stalo letos - na zacatku roku si strhli rocni poplatek za vedeni stavebniho sporeni 330 Kc. K 1.4.2017 zmenili sazebnik (novy rocni poplatek za vedeni uctu 360 Kc) a zaroven si strhli dalsich 30 Kc.Pak jsem rozporoval skutecnost, ze kdyz na zacatku roku zaplatim rocni poplatek, nemeli by ho v prubeho roku dodatecne navysovat. Kdyz, tak nova vyse poplatku by mela byt platna pro dalsi obdobi. (Ani nemluvim o tom, tak absurdni je tento i ostatni poplatky u stavebniho sporeni, kdy de-facto stavebni sporitelna parazituje na statnich prispevcich a za 6 let si z nich vezme vic nez 1/3). Na to jsem opet dostal nejakou vagni zamitavou odpoved. Tak jsem pripad postoupil na financniho arbitra. Ten mi dal za pravdu a CMSS prisla se smirnym resenim - vratili mi vsechny moje vklady, vsechny zaplacene poplatky, statni premie i uroky a sporeni se tim bezplatne ukoncilo bez jakychkoliv ztrat."

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ REÁLNÉ PŘÍBĚHY NAŠICH ČTENÁŘŮ NALEZNETE ZDE!



KAZUISTIKA: Jak dopadl souboj s ČMSS

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více