Klienti ČS mohou pravidelně investovat až o polovinu levněji


06. 07. 2010  20:35     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Od 1. července 2010 získali noví i stávající klienti pravidelně investující do podílových fondů Investiční společnosti České spořitelny, ERSTE Sparinvest a REICO investiční společnosti České spořitelny slevu z poplatku za obstarání koupě podílových listů. Podmínkou pro poskytnutí slevy je minimální částka nákupu ve výši 1000 Kč měsíčně.





-    Sleva na pravidelném investováni 25 % v II. pásmu -    Sleva na pravidelném investováni 50 % ve III. pásmu -    Pravidelné a dlouhodobé investování pomáhá nakumulovat finanční částku k naplnění přání, k zajištění dětí či k lepšímu zajištění na zralý věk -    Pravidelné investování do podílových fondů má své kouzlo především ve snižování rizika špatného načasování pro investici   Od 1. července 2010 získali noví i stávající klienti pravidelně investující do podílových fondů Investiční společnosti České spořitelny, ERSTE Sparinvest a REICO investiční společnosti České spořitelny slevu z poplatku za obstarání koupě podílových listů. Podmínkou pro poskytnutí slevy je minimální částka nákupu ve výši 1000 Kč měsíčně.   „Klientům chceme dát najevo, že si dobře fungujícího dlouhodobého vztahu s nimi vážíme. Slevou jim tak připomínáme, že právě pravidelné a dlouhodobé investování jim může pomoci nakumulovat dostatečnou finanční částku k naplnění jejich přání, k zajištění jejich dětí či k lepšímu zajištění na zralý věk. Pravidelné investování do podílových fondů má své kouzlo především ve snižování rizika špatného načasování pro investici,“ vysvětluje Pavel Kráčmar, ředitel úseku retailové distribuce produktů finančních trhů v České spořitelně. „Investice do podílových fondů navíc přináší mnoho benefitů, například okamžitou dostupnost prostředků bez výpovědních lhůt a storno poplatků, nebo osvobození od placení daně z příjmu pro fyzické osoby, to pokud investice trvá déle než 6 měsíců.“ dodal Pavel Kráčmar.  
Výše slevy je podle pořadí pravidelné měsíční investice
II. pásmo 13. až 36. pokyn* sleva 25 %
III. pásmo 37. a další pokyn sleva 50 %
                                           * pravidelná měsíční investice   Za pravidelné investování se pro poskytnutí slevy považují pravidelné nákupy podílových listů uskutečňované v měsíčních intervalech na základě tzv. podání pokynu na pravidelný nákup cenných papírů. Česká spořitelna podporuje pravidelné investování již od roku 2007 a již více než 140 000 jejích klientů pravidelně investuje do podílových fondů.


Klienti ČS mohou pravidelně investovat až o polovinu levněji

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12540540048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více