Klienti GE si doplnili Expres půjčku o 1,4 miliardy korun


08. 07. 2009  11:37     Milan Kříž     komentáře (1)

GE Money Bank nabízí unikátní možnost doplnění Expres půjčky o již splacenou částku. Od července 2005, kdy banka tuto službu jako první na českém trhu zavedla, ji využilo již více než 38 tisíc klientů a své úvěry si navýšili o více než 1,4 miliardy korun.





„Snažíme se klientům vycházet vstříc a usnadňovat jim přístup k financím. Jestliže mají již splacenou polovinu Expres půjčky a potřebují další hotovost, nemusí žádat o nový úvěr. Stačí si pouze doplnit stávající Expres půjčku. Toto řešení poskytne peníze rychle a jednoduše,“ říká Veronika Benešová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „GE Money Bank své klienty o této možnosti pravidelně informuje a zájmu o tuto službu nasvědčuje i více než 38 tisíc zákazníků, kteří doplnění Expres půjčky již využili,“ dodává Veronika Benešová.   V případě, že má klient splacenou již alespoň polovinu Expres půjčky a potřebuje další finanční prostředky, GE Money Bank mu místo sjednání nového úvěru doplní již existující půjčku. Klient tak může pohodlně získat další peníze i v případě, že už jednu půjčku splácí. Od července 2005, kdy banka začala doplnění Expres půjčky nabízet, využilo tuto službu již více než 38 tisíc klientů. Dohromady si tak klienti doplnili úvěry o přibližně 1,4 miliardy korun. Průměrná doplňovaná částka je 35 518 korun, přičemž maximální výše doplnění půjčky je o 100 tisíc korun do původní výše Expres půjčky 200.000 korun.   GE Money Bank klienty o možnostech doplnění Expres půjčky pravidelně informuje pomocí dostupných informačních kanálů. Doplnění půjčky je rychlé a jednoduché. Klientům pro sjednání doplnění postačí občanský průkaz a druhý doklad totožnosti, pokud nedošlo ke změně údajů, které klient v minulosti uvedl. Peníze budou připsány na běžný účet do pěti minut. Splácet budou nadále jen jednu splátku měsíčně, přibližně ve stejné výši jako jsou zvyklí. Navíc si klienti mohou sjednat nové datum splátky a pojištění schopnosti splácet úvěr.   Jak doplnění Expres půjčky funguje Když má klient Expres půjčku například ve výši 50 tisíc korun, ze které už splatil 30 tisíc, a nyní potřebuje další hotovost, může požádat o doplnění své stávající Expres půjčky. Díky této možnosti si může opět půjčit až 30 tisíc. Klient tak výhodně získá hotovost a jeho Expres půjčka je stále 50 tisíc korun. Nadále splácí jen jednu splátku měsíčně zhruba ve stejné výši jako před doplněním.   O Expres půjčce Expres půjčka je rychlá neúčelová půjčka od GE Money Bank. Klienti si mohou vypůjčit částku od 30 do 600 tisíc korun. Peníze mají k dispozici do pěti minut od podpisu smlouvy. Dobu splácení si klient určí sám v závislosti na své finanční situaci a preferencích. Splácet Expres půjčku je možno 24, 30, 40, 50, 60 nebo 72 měsíců (v případě kampaně je možno splácet až 84 měsíců). U částek nad 200 tisíc korun je možné splácení i 96 měsíců. Expres půjčku je možné kdykoliv předčasně splatit. Splácení probíhá pravidelným inkasem přímo z běžného účtu vedeného u GE Money Bank. K úvěru si klienti mohou zřídit i pojištění schopnosti splácet osobní půjčku.


Klienti GE si doplnili Expres půjčku o 1,4 miliardy korun

Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15427129056

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více