Komentované zprávy bank:
V Equa a v ČSOB sklidili úspěch a Moneta rozdávala tisícovky


30. 10. 2019  00:34     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: V Equa a  v ČSOB sklidili úspěch a Moneta rozdávala tisícovky




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


MONETA Money Bank nabízí novým klientům 1000 Kč za online zřízení běžného účtu Tom s vedením zdarma

moneta-money-bank-logo Zřídit si běžný účet Tom s vedením zdarma pro všechny a bez podmínek plně online a získat za to lákavou odměnu jeden tisíc korun nabízí do konce dubna všem novým klientům MONETA Money Bank. Celý jednoduchý a zároveň bezpečný proces zřízení běžného účtu Tom přes oceňované mobilní bankovnictví Smart Banka nebo webové stránky www.moneta.cz zabere v průměru méně než 15 minut a probíhá plně online – bez jakéhokoliv papírování a bez chození do pobočky. MONETA Money Bank je s milionem klientů čtvrtou největší bankou v zemi.

Skvělý důkaz toho, že banky mohou propagovat i účty bez poplatků za vedení. Moneta za to novým klientům ještě zaplatí tisíc korun. Jednalo se o klienty, kteří si účet založili do konce dubna. Banka tak učí klienty využívat pro založení účtu a ovládání dalších služeb mobilní telefon nebo internetové bankovnictví. Pro banku tyto způsoby zřízení a ovládání účtů představuje velkou úsporu.


Equa bank sbírá ceny. Stala se Bankou zákazníků 2018 a její mobilní aplikace vyhrála kategorii Mobilní řešení soutěže WebTop100

equaEqua bank získala v uplynulých dnech hned dvě prestižní ocenění. V soutěži Banka roku™ vyhrála novou kategorii a stala se Bankou zákazníků 2018. V soutěži WebTop100, která oceňuje nejlepší projekty digitálního marketingu, vyhrála se svojí aplikací mobilního bankovnictví kategorii Mobilní řešení.

Equa se stala bankou zákazníků a také bodovala se svou mobilní aplikací. I když se jedná o poměrně malou banku, dokáže klienty i odbornou veřejnost zaujmout. To také dokazují její umístění v četných soutěžíš. V našem hodnocení Vstřícná banka se Equa Bank pravidelně umisťuje na třetím místě, hned za Fio bankou a Air Bank.


Skupina ČSOB získala čtyři ocenění v rámci soutěže Nejlepší banka a Nejlepší pojišťovna

ČSOBDesátý ročník soutěže Hospodářských novin Nejlepší banka a Nejlepší pojišťovna již zná své vítěze. Skupina ČSOB získala celkem čtyři ocenění. Na druhém místě se umístila v kategorii Nejlepší banka. Stejné místo si odnáší také v kategorii Inovátor roku. Na třetím místě pak skončila v kategorii Nejpřívětivější banka roku. ČSOB Pojišťovna získala druhé místo v kategorii Pojišťovací inovátor.

ČSOB nasbírala mnoho ocenění v soutěži. Ocenění pravidelně získává i velmi efektivní propojení bankovních a pojišťovacích produktů ve kterých je ČSOB na špičce. Ocenění si zaslouží také ocenění v kategorii Inovátor roku. Inovace v bankovnictví je jedna z nejdůležitějších věcí, která zvyšuje efektivitu v bankovnictví a zvyšování komfortu klientů.



 

Přemýšlíte o pojištění na zimu? Více se dočtete ZDE. 



Komentované zprávy bank: V Equa a v ČSOB sklidili úspěch a Moneta rozdávala tisícovky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15696692416

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více