Komentované zprávy bank:
S ČS můžete získat hypotéku až do výše 90% LTV, UniCredit má spokojené zaměstnance


05. 02. 2020  00:11     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK:

O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: S ČS můžete získat hypotéku až do výše 90% LTV, UniCredit má spokojené zaměstnance




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


Česká spořitelna nabídne Prvobydlení, speciální hypotéku s 90% LTV pro financování prvního bytu


Česká spořitelna - pobočka Prvobydlení nabízí možnost získat hypotéku až do výše 90% LTV, tedy o 10% bodů více nad rámec standardu doporučení České národní banky. Je určena klientům, kteří podle Katastru nemovitostí ještě nevlastní žádnou nemovitost k bydlení.

Ačkoliv měl být hypotékám 100 nebo 90 procent hodnoty nemovitosti již dávno konec, stejně se sem tam objevují. I tady prolamuje Česká spořitelna tabu a nabízí klientům, zejména mladým lidem pořizujícím první bydlení hypotéku až do výše 90 procent hodnoty nemovitosti. Pro mladé lidi se jedná o velmi dobrý způsob podpory zajistit si vlastní první bydlení. Spořitelnu za tuto akci pochválíme.


Komerční banka obhájila pozici nejlepší privátní banky v ČR


KB Komerční banka (KB) opět získala titul - Nejlepší privátní banka v České republice. Toto ocenění pravidelně uděluje renomovaný finanční magazín The Banker patřící do mediální skupiny Financial Times. Odborní hodnotitelé ocenili na Privátním bankovnictví KB zejména dynamický růst počtu klientů, objem nových aktiv, vedoucí postavení v investičních inovacích, expertízu a dlouhodobou stabilitu obchodních týmů.

I na Komerční banku se nakonec dostalo. Komerčka je tak nejlepší privátní banka v ČR. Naopak České spořitelně se zase podařilo za rok 2018 získat titul Banka roku. A tuším že i ČSOB získala nějaké umístění. Na každou z velkých bank se tak v různých anketách a hodnocení bank dostalo. V projektu hodnocení bank Vstřícná banka se Komerční banka objevila několikrát na medailových pozicích. Z největších bank se tak dlouhodobě umisťuje Komerční banka nejlépe.


UniCredit Bank se o své zaměstnance stará


IMG_20191207_150712 - kopie UniCredit  již druhým rokem za sebou získala oficiální certifikaci společnosti Top Employers Institute za svou výjimečnou nabídku pro zaměstnance, čímž potvrdila své postavení banky, která nabízí skvělé zaměstnání.

Pracovat u UniCredit je prostě radost. Alespoň to říká certifikace. Otázkou je, jestli si to samé myslí samotní zaměstnanci této banky. Ale předpokládejme, že ano. Toto zjištění je důležité. Protože pouze spokojení zaměstnanci banky, mohou tvořit spokojené klienty banky. Zaměstnanci banky také představují konkrétní tvář každé banky.


Minulé komentované zprávy: S Monetou bezpečně a diskrétně, Air Bank Vám založí účtenky

 



Komentované zprávy bank: S ČS můžete získat hypotéku až do výše 90% LTV, UniCredit má spokojené zaměstnance

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15766109472

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více